Потрес: Мария се грижи 12-годишната ѝ дъщеря да няма бръчки!

Фолкпевицата Мария е обсебена от мисълта да запази кожата на лицето на дъщеря си свежа и млада. Явно изпълнителката е убедена, че е време 12-годишната ѝ щерка да тръгне по козметичните салони

И това го доказва снимката, с която лично щерката се похвали от профила си в Инстаграм. На нея Марая е с черна маска за лице за освежаване на кожата и премахване на черните точки.

View post on Instagram
 


"Безумие е да третира кожата на невръстно дете с козметика за възрастни. Явно майката съвсем се е забравила", гласи коментар на възмутен потребител.

Малката госпожица навърши 12 години през юли, но по външност прилича повече на татко си – бизнесмена Димитър Андонов, отколкото на известната си майка.

View post on Instagram
 


За сметка на това пък чаровната Марая от ден на ден все повече попива от навиците и привичките на звездната си майка.

Почитателите на певицата обаче са съгласни, че брекетите отиват много на Марая и че това е най-разумният избор да се грижи за здравето и красотата на детето си, а не да го превръща в роб на макиажите и маските за лице още от ранна детска възраст.

Припомняме, че преди повече от месец фолкзвездата обяви, че се отказва от певческата си кариера. Дали обаче това е трик заради подозренията на някои медии, че ще участва в предстоящия втори сезон на предаването "Маскираният певец", предстои да разберем.

View post on Instagram
 

Четете още: Мария съвсем се разпаса: Опипва си гърдите (видео)