Автор
Христина Кирилова

Потвърдено: Благой вдига сватба и ще става татко за пети път

Благой Георгиев най-накрая потвърди, че ще сключи брак с настоящата си половинка Полина и ще става татко за пети път! Въпреки че се раздели официално със Златка Райкова едва в началото на годината, той вече е сгоден за по-младата си изгора, а тя се подготвя да го дари с поредния му наследник.

Бившият футболист сподели няколко сторита, които потвърждават всички слухове, които се носят през последните седмици. Поводът за купона, на който присъства Джизъса бе рожден ден на негов близък приятел, а звездата на вечерта е била Бони, която всъщност бе човекът, който разкри цялата истина около Благой. Разбира се, направи го по характерния за нея духовит начин и с песен.

"Ти булка няма да се притесняваш, ще гледаме и друго дете", реди Бони пред камерата, която очевидно държи бъдещата майка. "Той Благой не поглежда чуждо, пие само чай", шегува се още изпълнителката, която даже обявява, че няма защо Полина да ревнува от нея. "Аз си падам по жени, не се интересувам от мъже", иронизира сама себе си тя.

От сторитата се вижда още, че в момента Благой е с нараняване в областта на веждите, но какво се е случило и дали не е участвал във физическа саморазправа, не е известно.

Четете още: Криско побесня, постави мързеливците на място