Потвърдено: Благой вдига сватба и ще става татко за пети път

10 юни 2022 | 14:01
43132
4
снимки: Instagram
4

Благой Георгиев най-накрая потвърди, че ще сключи брак с настоящата си половинка Полина и ще става татко за пети път! Въпреки че се раздели официално със Златка Райкова едва в началото на годината, той вече е сгоден за по-младата си изгора, а тя се подготвя да го дари с поредния му наследник. 

Бившият футболист сподели няколко сторита, които потвърждават всички слухове, които се носят през последните седмици. Поводът за купона, на който присъства Джизъса бе рожден ден на негов близък приятел, а звездата на вечерта е била Бони, която всъщност бе човекът, който разкри цялата истина около Благой. Разбира се, направи го по характерния за нея духовит начин и с песен. 

Благой Георгиев, Бони

"Ти булка няма да се притесняваш, ще гледаме и друго дете", реди Бони пред камерата, която очевидно държи бъдещата майка. "Той Благой не поглежда чуждо, пие само чай", шегува се още изпълнителката, която даже обявява, че няма защо Полина да ревнува от нея. "Аз си падам по жени, не се интересувам от мъже", иронизира сама себе си тя.

Благой Георгиев, Бони

От сторитата се вижда още, че в момента Благой е с нараняване в областта на веждите, но какво се е случило и дали не е участвал във физическа саморазправа, не е известно. 

Четете още: Криско побесня, постави мързеливците на място


Още по темата

Коментари

4 Това са техни грехове
  12 юни 2022 | 13:21 отговор
 

 
3 Гого
  11 юни 2022 | 19:55 отговор
 

Боклук

 
2
  10 юни 2022 | 16:32 отговор
 

За него ясно намерил си някоя да го издържа, но тази жена, като знае как е постъпил с всичките си предишни жени, как се е навила да му ражда дете не знам.

 
 
11 юни 2022 | 15:01

Остаря, обедня, сега може би тя ще поръчва музиката. Макар че, какво намират в тоя прегорял като кожа и фаянсов като зъби, елементарен индивид намират тези жени незнам. ..

1 Кънчо
  10 юни 2022 | 15:37 отговор
 

Благой е НЕРЕЗ!

 

Добави Коментар

Най-четени