Повече от секси: Галка от ''Каризма'' в топ форма и гола (снимка)

Певицата Галя, по-известна като Галка от "Каризма", предизвика шушукания в социалните мрежи.

Тя качи два предизвикателни кадъра, на които позира по бельо, а отгоре си е наметнала разкопчана бяла риза. На фотосите фигурират и неизменните артикули за Деня на влюбените - червени рози и вино.

От статусите на изпълнителката почитателите й заподозряха, че Свети Валентин я е накарал да се замисли за своя стара любов.

View post on Instagram
 

"Честит Свети Валентин ! #Наздраве на всички, които са влюбени, както и на тези, които са напълно щастливи да бъдат сами. Вдигам чаша за онези сред нас, които не са намерили любовта все още, както и за тези, които са осъзнали, че са обичали погрешния човек прекалено дълго.

Докато отпивам от ароматното вино тази вечер се усмихвам, мислейки си за неколцината, които далеч от трезвени са насъбрали смелостта да изпратят съобщение на старата си любов и да им кажат, че още си мислят за него / нея.

"Вдигам наздраве за Вас, сладури!" - гласеше посланието на Галя.

View post on Instagram
 

Втората снимка пък бе придружена от друг статус, в който певицата намеква, че вече е решила да продължи напред и да не гледа към миналото.

Получихте ли съобщение за Св. Валентин от човека, когото очаквахте ?
Да ? Супееер, браво"

Не ?!
Е, имам чудесна новина за теб ? Време е да продължиш живота си, без да поглеждаш назад.... #КолкоОсвобождаващо" - написа Галя.