Появиха се нови разкрития за скандалния развод на Джулиана Гани!

17 ноември 2021 | 08:05
5996
6
Instagram
6

В Мрежата продължават да се нищят скандалните отношения между Джулиана Гани и нейния съпруг Илиян Найденов, които те направиха достояние на цяла България.

Въпреки скандала, в който се забърка, Гани не спира да качва рекламни промоции в своя профил в Instagram, където пък критиките от потребители продължават да валят.

"Стига глупости. Никоя майка, която истински обича детето си дори в яда си няма да изрече толкова грозни и долни думи. Ама да не ти пука, ти си “млада и хубава”, след 4-5 години ще си направиш ново.", "Някак си по- бих ти повярвала ако вместо кифленска снимка , беше качила снимка с детето си!!!!" и "Хахахаххаа, за това обикаляше по дискотеките постоянно, вместо да отидеш да си го вземеш що за майка трябва да си, че да кажеш такива думи, дори и да е било в момент на гняв към бащата........" - са само част от унищожителните мнения под постовете.

Именно поради тази причина журналистът Антон Стефанов, който е близък с Мис Силикон, реши да излезе с изявление в нейна защита.

По думите му хората прибързано съдят Джулката, а истината е много по-различна.

"Никога не хвърляйте камъни преди да знаете цялата истина! Има много неща, които тепърва ще излизат и ще разберете колко много е направила Джулка за човек, който явно не го е заслужавал! Но има Господ! И един ден всичко се връща! А за да си мъж не са нужни само мускули! Трябва и мъжкарско поведение!" - написа Стефанов.

Двойката е в развод, като новината бе анонсирана от Гани, която уличи съпруга си в изневяра и показа скандални чатове. Той обаче не пази дълго време мълчание и изкара шокиращи записи, на които Мис Силикон го заплашва, че ще прати детето им в интернат и не я интересува какво ще се случи с него.

Найденов твърди, че е получавал заплахи за живота си, а Джулиана също не му е била вярна, тя пък отвърна на тези нападки с твърдението, че Илиян ѝ е посягал.

Още по темата

Коментари

6 Наваро
  17 ноември 2021 | 17:40 отговор
 

Ама какви са тези хора..Ганди Манди..С какво се занимават..от къде хората знаят за тях..ма какви са...не разбирам!!? Рязани, кълцани..страшни..и всички знаят за тях..а аз нямам идея какво е това..Каква е тази драма..някакви..нещо си..развеждат се..карат се и се вълнуват хората. Страх ме е..че най не съм където трябва.

 
5 Наваро
  17 ноември 2021 | 17:36 отговор
 

Ама какви са тези хора..Ганди Манди..С какво се занимават..от къде хората знаят за тях..ма какви са...не разбирам!!? Рязани, кълцани..страшни..и всички знаят за тях..а аз нямам идея какво е това..Каква е тази драма..някакви..нещо си..развеждат се..карат се и се вълнуват хората. Страх ме е..че най не съм където трябва.

 
4 Габи
  17 ноември 2021 | 13:49 отговор
 

На Стефанов ще кажа, че никоя любяща и отговорна майка не би казала такива думи за детето си при никакави обстоятелства и причини. Майката трябва да брани като орлица детето си. Има една приказка-каквото ми е на сърцето, това ми е и на устата. Надявам се, че няма да се намери съд, който да остави детето при такава егоисгична майка.

 
3 Ужас
  17 ноември 2021 | 11:44 отговор
 

На тоя ли му викате журналист,смешкото мъжка проститутка дето само около жени се варти щото мъжете го е**т в газа нали го видяхме в брадъра страхливец.А пък тая винеги е била КУ**А всички го знаем тя сама си го казя в записите смешница не те ли е срам ма боклук майката същият парцал изглежда.

 
2 Н
  17 ноември 2021 | 09:59 отговор
 

Аз след един ден с детето нямам нито прическа, нито грим, нито съм облечена като за дискотека :D

 
1
  17 ноември 2021 | 08:36 отговор
 

Цирк

 

Добави Коментар

Най-четени