Автор
Ева Григорова

Появиха се нови разкрития за скандалния развод на Джулиана Гани!

В Мрежата продължават да се нищят скандалните отношения между Джулиана Гани и нейния съпруг Илиян Найденов, които те направиха достояние на цяла България.

Въпреки скандала, в който се забърка, Гани не спира да качва рекламни промоции в своя профил в Instagram, където пък критиките от потребители продължават да валят.

View post on Instagram
 

"Стига глупости. Никоя майка, която истински обича детето си дори в яда си няма да изрече толкова грозни и долни думи. Ама да не ти пука, ти си “млада и хубава”, след 4-5 години ще си направиш ново.", "Някак си по- бих ти повярвала ако вместо кифленска снимка , беше качила снимка с детето си!!!!" и "Хахахаххаа, за това обикаляше по дискотеките постоянно, вместо да отидеш да си го вземеш що за майка трябва да си, че да кажеш такива думи, дори и да е било в момент на гняв към бащата........" - са само част от унищожителните мнения под постовете.

Именно поради тази причина журналистът Антон Стефанов, който е близък с Мис Силикон, реши да излезе с изявление в нейна защита.

По думите му хората прибързано съдят Джулката, а истината е много по-различна.

"Никога не хвърляйте камъни преди да знаете цялата истина! Има много неща, които тепърва ще излизат и ще разберете колко много е направила Джулка за човек, който явно не го е заслужавал! Но има Господ! И един ден всичко се връща! А за да си мъж не са нужни само мускули! Трябва и мъжкарско поведение!" - написа Стефанов.

View post on Instagram
 

Двойката е в развод, като новината бе анонсирана от Гани, която уличи съпруга си в изневяра и показа скандални чатове. Той обаче не пази дълго време мълчание и изкара шокиращи записи, на които Мис Силикон го заплашва, че ще прати детето им в интернат и не я интересува какво ще се случи с него.

Найденов твърди, че е получавал заплахи за живота си, а Джулиана също не му е била вярна, тя пък отвърна на тези нападки с твърдението, че Илиян ѝ е посягал.