Познахте ли я? Ние - не: Алекс Петканова не прилича на себе си (Снимки)

Алекс Петканова продължава да изненадва феновете си в социалните мрежи. Откакто си кръцна носа, инфлуенсърката сякаш не може да се нарадва на новия си външен вид.

На последната ударна доза снимки, които тя сподели в Инстаграм, Алекс не прилича на себе си. С новооформения си обонятелен орган и къдрици тя е неузнаваема.

View post on Instagram
 


Почитателите ѝ са в шок и все още трудно възприемат трансформацията ѝ. Немалка част от тях споделят в профила ѝ огорчението си от това, което е направила със себе си, и не спират да я критикуват.

"Жалко, вече не приличаш на себе си, а беше толкова красива и естествена!", "Помислих,че е Ирина Тенчева", "Не можах да те позная на първата снимка, красива си и с новото носле, но излъчването ти се е променило!", гласят част от коментарите под фотосите.



"За жалост вече няма да те гледаме по реклами навън - там ценят естественото, различното, идентичното…Сигурно е много тъжно и потискащо отстрани да чуваш как си изгубила най-ценното - твоето аз, но е истината…Бъди здрава и дано не поемеш по пътя на следващата и следващата интервенция, това е като наркотик. Искаше ми се да си примера, че дори и да нямаш перфектния нос може да си щастлив и успешен!", изразява мнението си пък друг последователка на Алекс.

Не липсват и одобрителни отзиви от ринопластиката на Петканова. Сред тях е и този на Евелина Чоева, новата любима на Сашо Кадиев, която като близка приятелка на моделката изказа своите суперлативи от новата ѝ визия.

Четете още: Дани Петканов не е кръцнал само носа, променил е още нещо - вижте какво!