Дъщерята на Алек Болдуин и Ким Бейсинджър - Айрланд Болдуин, разкри шокиращата новина, че е станала жертва на побой и грабеж.

24-годишната манекенка сподели кадър, на който ясно личи видимата синина по лицето ѝ. От текста към него научаваме, че случката се разиграла на паркинг вчера следобед.

View post on Instagram
 


„Вчера в късния следобед бях нападната от жена, която беше надрусана и отчаяно търсеше пари. Тя ме удари в лицето на един паркинг, взе ми вещите и скочи в кола, в която я чакаше мъж, и излетя”, жалва се в социалната мрежа наследничката на двамата актьори.

„Всичко се разреши от полицията и тя беше арестувана. За щастие имах свидетели и получих помощ много бързо”, добави Болдуин. „Полицаите ми казаха, че това се случва често, защото хората в момента са отчаяни от безпаричитето поради коронавируса и са без работа. Има много кражби и джебчийства“, добавя пострадалата Айрланд.

„Публикувам този пост, за да напомня на всички да бъдат внимателни и да наблюдават обкръжението си. Всички живеем в трудни времена и наистинатрябва да се грижим един за друг“, написа още тя.

Близки и приятели на Болдуин изразиха благодарност, че тя е в безопасност след нападението. „Толкова се радвам, че сега си в безопасност“, написа мащехата ѝ Хилария Болдуин, като допълни колко много всички я обичат.

View post on Instagram
 

Четете още: Гришо хлътна по Бела Хадид