Според онлайн статистика "Горещо" е едва на 8-о място по рейтинг, много след "Поверително от N.L.", което е на 4-то място. Венета Райкова обаче обяви на стената си във Фейсбук, че е разбила Николета и нейното предаване е първо по гледаемост от аудиторията.

Четете още: Венета за Николета: Някои просто прибързаха да се хвалят, но днес мълчат!

Интересен е фактът, че дори на най-големите зложелатели на Николета им се стори странно, че темата за Ванга, която е изчерпана до краен предел, е била по-интересна на зрителя от скандалите с Николета и Валери, пише kliuki.net.

На първо място според статистиката на tv.dir.bg е Шампионска лига. Нещо повече - според изследването предаването на Николета е и по-харесвано от това на Венета с 6%. Рейтингът на "Поверително от N.L."3.08%, а на "Горещо"- 2,56%.

Ето и статистиките, които извадиха на яве каква всъщност е истината.

Четете още: Николета Лозанова: С Валери не сме заедно от няколко месеца!

Данните на Венета и продуцентите и от Телеман обаче се оказаха напълно противоположни. От "Горещо" разпространиха до медиите резултатите от ГАРБ Аудиенс Рисърч България ЕАД, според които епизодът на предаването, излъчен на 05.10.2013 г., е постигнал пазарен дял два пъти по-висок от преките си жанрови конкуренти, излъчвани в сходния час.

"В ключовия възрастов сегмент 18-49 години, зрителският интерес е отредил на "Горещо" лидерската позиция на най-гледано телевизионно предаване във всички телевизионни канали", категорични са от Телеман.

"Моля приемете настоящото съобщение като своеобразен отговор на многобройните и настойчиви запитвания от края на миналата седмица: свалят ли "Горещо" и Венета Райкова от ефир.

Отговорът е повече от красноречив. Елементарно замислената и непрофесионално реализирана клеветническа кампания очевидно не даде чакания резултат.", допълват още от екипа на "Горещо".