Преслава гушна Риана и се оплака (снимка)

22 септември 2021 | 12:22
7613
5
снимки: Instagram
5

След като пи чай с британската кралица, Преслава продължи срещите си със световно известни личности. 

В момента фолкдивата е в Лондон, откъдето публикува кадри всеки ден. Поводът за пътуването ѝ е участие, но тя определено е намерила време и за разходки из английската столица. Преди два дни певицата сподели кадър как позира до Нейно Величество в музея на Мадам Тюсо с думите: "После да не кажете, че не съм пила чай с кралицата". 

И макар да е очевидно, че това е восъчна фигура на кралица Елизабет Втора, явно феновете на Преслава са били екзалтирани от снимката. Или поне така може да се твърди от думите, които написа певицата към следващата си публикация в Инстаграм. 

“ Madame Tussauds “ - музей с восъчни фигури в Лондон! Умишлено го пояснявам, понеже във фейсбук мисля, че нямам по коментирана и харесвана снимка от тази с восъчната фигура на Елизабет ||.  Два дни не ми стигнаха да чета “колоритни” коментари. "

Това написа тя към следващите снимки от разходката си в музея, като виждаме че се е снимала до куп знаменитости, включително Анджелина Джоли, Скалата, Ким Кардашиян и Риана. 

Риана, Преслава

Още по темата

Коментари

5 каун
  22 септември 2021 | 19:59 отговор
 

Грозна,тъпа и нахална селянка.

 
4
  22 септември 2021 | 17:31 отговор
 

Честно, колко ви плаща тая повърня да й рекламирате инстаграм профила? Защото и аз имам сума и снимки в музея на мадам Тюсо в инстаграм профила си, ама още не съм видял статия за мен, че съм щипал за гъ3а Анджелина Джоли

 
3 XXX-ГЛЕДАЙТЕ ТОВА
  22 септември 2021 | 16:32 отговор
 

ВЪВ youtube- Българите нямат нищо общо с траките - Божидар Димитров

 
2 Мико
  22 септември 2021 | 14:43 отговор
 

Пила си чай с кралицата колкото ватмана е лорд.

 
1 Еба, кви са жалки чалгарките
  22 септември 2021 | 12:55 отговор
 

Понеже никой не ги рути като им увисне силиконът, дето си го бодат вместо цици и понеже не могат да пеят и им остава само да търкат праха от восъчните фигури и да плащат на някакви травестити да ги възпяват.

 
 
Винс
22 септември 2021 | 21:50

Тотално ме изкефи разцепи ме направо евалла аз съм на същото мнение за тея ударени от парен локомотив мауглита дето до оня ден кой знае в кое село пиха вода от локвите а сега вижте ни станахме големите звезди

Добави Коментар

Най-четени