Преслава и Вики провалят Гласът на България?

24 февруари 2013 | 13:16
31462
37
37

Преслава и Вики Терзийска определено разочароват феновете си. Всички очакваха от тях да бъдат наистина критични и дейни, а не само да правят фасони, коментират колегите от kliuki.bg.

Двете звезди се компрометираха още в началото на шоуто, когато се изпокараха помежду си. Сега пък са заети твърде много със собствените си персони, за да обърнат истинско внимание на кандидатите в “Гласът на България”

Много от феновете коментират, че всъщност ролята на журито е поета изцяло от мъжкото присъствие в него, а двете грации са просто едно прекрасно украшение.

Преслава демонстрира красота и женствено присъствие, като отмята къдрици и прави сладки муцунки към феновете си, а Вики Терзийска се взима твърде на сериозно и високомерничи пред кандидатите, ядосано коментират запалените фенове на шоуто.Феновете считат, че Преслава и Вики са започнали с излагането си още в първия епизод, като са демонстрирали абсолютна некомпетентност по музикални въпроси. Според зрителите Преслава просто не умее да мотивира участниците да покажат всичко от себе си и да бъдат в нейния отбор. Вики от своя страна просто си умира да ги унижава, но едва ли това й поведение стимулира творческите им умения.

Още по темата

Коментари

37 Z
  08 март 2013 | 13:21 отговор
 

Шоуто поне е свежо, за разлика от всевъзможно простотии, които ни заливат! И това, че Вики не си е сменила облеклото не е толкова странно, все пак и другите са си със същите дрехи. Толкова ли е трудно да се досетите, че всичко, което гледаме на порции, всъщност е заснето за доста кратък период от време,даже най-вероятно за едни ден. Логично е тоалетите да не са им първа грижа.

 
36 дани хриси
  06 март 2013 | 15:28 отговор
 

Най- некомпетентното жюри в лицето на двете певици. Омръзна ми от изживяването им като лица на корицата на списание. Това не е ли се видяло още при избирането им за жюри. Добре, че Д.Караджов и Миро знаят какво говорят и защо избират даден изпълнител. И кой ги е упълномощил да се разхождат като "цветарки" и да решават и за членовете /мъжете/ от жюрито? Между другото " това им се удава най- много.

 
35 Nelyy
  06 март 2013 | 14:52 отговор
 

hora prestanete s tazi zlopa tq se obr6ta sre6tu vas

 
34 Петрова
  06 март 2013 | 10:50 отговор
 

Тези две лигли от "Гласът на България" не мога да ги понасям. Кухи лейки. Хем нямат гласови данни, хем нямат никаква музикална култура и те ще дават оценка за други. Научили са едно дума "орнаменти" и всеки път се чудят какво да кажат на изпълнителите. Гледат Данчо Караджов дали ще се обърне заради някой изпълнител /защото само неговото мнение е професионално/ и тогава и те натискат бутона, защото не могат да преценят качествата на изпълнителя. И понеже нищо не могат да измислят да кажат се измъкват с думите "Аз съм на същото мнение" /на Данчо Караджов, например/. И се хилят като олигофрени непрекъснато ни в клин, ни в ръкав.

 
33 Елена
  05 март 2013 | 22:12 отговор
 

И четиримата от журито за мен са се доказали като певци. Всеки с коментар, че Преслава и Вики не могат да пеят, може да намери в нета тяхно изпълнение на живо. Единствено не мога да разбера как не се сетиха да си сменят дрехите?

 
32 Пепа Петрова
  04 март 2013 | 21:47 отговор
 

На ВИКИ ГАЩИРИЗОНА НЕ СЕ ЛЕ ВМИРИСА. СПОНСОРИРАЙТЕ Я ,ЗА ДА МОЖЕ ДА СИ КУПИ И ДРУГА ДРЕХА.

 
31 897
  27 февруари 2013 | 04:57 отговор
 

от това некомпетентно жури , само йордан караджов си е на мястото,професионалистът и умният човек си личи,има ли смисъл да слагате жури,което не става за там,нима нямаме достойни певици,та трябваше да слушаме глупостите на чалгаджийки

 
30 Debilski komentari
  27 февруари 2013 | 02:53 отговор
 

99% от коментарите са дебилски

 
29 Щир към Вили
  26 февруари 2013 | 22:00 отговор
 

Разграничавайки се от хейтърските и комплексарско-псевдо-сексуални коментари, искам да кажа, че това шоу изключително много ме дразни, на фона на всички подобни формати. Единствената причина е журито, което се държи невръстенично, непрофесионално, лигаво, самовлюбено, често надменно, и просто не си върши работата. Като че всичко е организирано за тяхно забавление, и те са там за да "куфеят" и ръкомахат като безмозъчни фенове на първия ред на коцерт на ... Мара, примерно. Но нищо не може да се сравни с досадата когато започнат да се обясняват кой, защо, кога и как точно се е ОБЪРНАЛ или НЕ. РАЗБИРА СЕ, нищо от казаното не е валидно за ВЕЛИКАНА Данчо КАРАДЖОВ

 
28 Христова
  26 февруари 2013 | 21:46 отговор
 

Не е въпрос какво слушаш, говорим за интелект и поведение на тези двете - треньорки, или жури в кастинг за млади хора - таланти. Какво точно ще им дадат от себе си? Дали с реплики като "много си сладък/сладка" могат да поощрят тези, които в много случаи пеят по-добре от тях...? Прости и с тъпо поведение, не им е мястото там. Те дори нямат мнение, чакат друг да се обърне преди тях, за да кажат онова за "орнаментиката". Жалко за добрия формат!

 

Добави Коментар

Най-четени