Автор
Woman.bg

Преслава и Вики провалят Гласът на България?

Преслава и Вики Терзийска определено разочароват феновете си. Всички очакваха от тях да бъдат наистина критични и дейни, а не само да правят фасони, коментират колегите от kliuki.bg.

Двете звезди се компрометираха още в началото на шоуто, когато се изпокараха помежду си. Сега пък са заети твърде много със собствените си персони, за да обърнат истинско внимание на кандидатите в “Гласът на България”

Много от феновете коментират, че всъщност ролята на журито е поета изцяло от мъжкото присъствие в него, а двете грации са просто едно прекрасно украшение.

Преслава демонстрира красота и женствено присъствие, като отмята къдрици и прави сладки муцунки към феновете си, а Вики Терзийска се взима твърде на сериозно и високомерничи пред кандидатите, ядосано коментират запалените фенове на шоуто.



Феновете считат, че Преслава и Вики са започнали с излагането си още в първия епизод, като са демонстрирали абсолютна некомпетентност по музикални въпроси. Според зрителите Преслава просто не умее да мотивира участниците да покажат всичко от себе си и да бъдат в нейния отбор. Вики от своя страна просто си умира да ги унижава, но едва ли това й поведение стимулира творческите им умения.