Преслава е от звездните дами, които изчакаха повече, преди да станат майки за първи път, но определено в момента е щастлива с новата роля в живота си. Според източници тя дори копнее да има още деца.

Певицата, за която всички знаем, че изключително много държи на тънката си талия и стегната фигура, явно е готова да жертва перфектната си визия в името на майчинството. И това е напълно разбираемо и в синхрон с женската природа. Дали Преслава вече не работи по въпроса за братче или сестриче на Паола?

View post on Instagram
 


Припомняме ви, че звездната мама не напускаше фитнес залата и в напреднала бременност, а също така възвърна формата си бързо, след като даде живот на първородната си дъщеря. Преслава категорично отрече слуховете, че е отслабнала драстично заради употребата на наркотици, в което бе обвинявана многократно. Тя издаде, че не посяга към забранените вещества и дължи промяната на хранителния режим, който спазва и който напълно изключва месото. Преси коментира и критиките по свой адрес, заради операцията на носа, на която се подложи наскоро. Тя сподели, че е прибегнала към нея заради проблеми с носните прегради и причината за интервенцията е била изцяло здравословна. Не скри и че новата ѝ визия се е отразила положително на самочувствието ѝ.

View post on Instagram
 


Четете още: Хейтъри пак нападнаха Мегз с грозни обиди