След седмици спекулации, че Преслава е в началото на втора бременност и категорично мълчание от нейна страна, най-накрая вече знаем истината.

Причина за слуховете, че фолкдивата отглежда в утробата си второ дете, бяха няколко килограма, които се забелязваше, че е качила в областта на корема и ханша, както и факта, че на рождения ден на Софи Маринова тя вдигаше наздравици само с вода. Но каква е истината и дали мълчанието на Преслава до момента е било с цел по-спокойно преминаване на бременността? Самата тя призна под формата на стори в Инстаграм.

Както много други родни звезди, така и Преслава позволи на феновете си да ѝ задават въпроси в социалната мрежа, на които да отговори. Явно този, в който се пита дали е бременна, е преобладавал, защото тя даде ясен и категоричен отговор. И той е отрицателен:

Певицата заяви, че не е бременна и очевидно всички подозрения на феновете са се оказали неверни. Преслава успя да изненада обаче с друго признание и той е, че никога не си е слагала силикон, за разлика от почти всичките си колежки в попфолка.

Четете още: Бременната Емилия направи взривяващ пробив