Преслава най-накрая наруши мълчанието и реши да коментира клюките по неин адрес. Изпълнителката отговори откровено на въпросите на своите почитатели в онлайн чат. Феновете я заляха с пиперливи въпроси. Един от тях беше дали е употребявала наркотици.

„Не употребявам и никога не съм употребявала наркотични вещества! Считам за моя грешка, че дълги години оставях на жълтите медии да пишат какви ли не гнусни измислени статии за мен и да насаждат на хората, че съм наркоманка“, откровена бе Преслава.


Тя коментира и клюката, че си е оперирала носа заради проблеми с кокаина. Според мълвата носната преграда на певицата била перфорирана от честото смъркане на скъпата дрога. Светските клюкари даже обвиниха Преслава, че си е поставила платинена носна преграда.


За да сложи точка на слуховете и коментарите относно операцията на носа си, Преси без притеснения отговори защо се е наложила корекцията. „С прегледите, придружаващи бременността ми, се оказа, че имам здравословен проблем и ми се налага операция. Няма нужда да ви казвам, че не харесвах формата на стария си нос. След като така или иначе трябваше да изтърпя дискомфорта на следоперативното лечение, реших да съчетая едното с другото“, разяснява певицата, като не дава точно обяснение за какъв здравословен проблем става въпрос.


Тя отрече и клюката, че хирургът Мирза Фират е публикувал във Фейсбук нейни снимки от операционната маса. Въпреки, че не се вижда цялото лице на пациентката, почитателите ѝ бяха сигурни, че това е тя. На въпроса : „Ти ли си на операционната маса?", Преси отвърна лаконично: „Не. Поредната безобразна лъжа на медиите.“