Преслава се събра с бившия?

16 октомври 2021 | 14:13
5875
2
снимки: Instagram
2

Мартин Камбуров отпразнува 41-вия си рожден ден в пловдивско заведение, където случайно или не се оказа фолк певицата Преслава.

Двамата често са заедно по партита, което даде повод преди време сериозно да се заговори, че са имали връзка. Специални отношения между двамата така и не бяха доказани официално, но в момента са и невъзможни, тъй като и двамата са обвързани и имат деца. Преслава не пропуска да поздрави рожденика, като пя специално за него, а в купона се включва и чалга легендата Сашо Роман. Двамата изпълнители спретват неочакван дует за кеф на футболиста на „Берое“, който си прави селфита с изпълнителите и снима видео от специалния момент.

В празненството се включва и великанът на цигулката Атанас Славов - Мравчо. Той умело акомпанира на Преслава и Сашо Роман докато двамата вият гласове. Изпълнителите предпочитат да пеят седнали на местата си, вместо да застанат на сцената, но въпреки това се получава силен купон. Дори нападателят се опитва да припява на гласовитите си приятели, както му се получава добре, писа „България Днес“.

 

Четете още: Преди раздялата Софи Маринова била бита и ограбена от Гринго 

Още по темата

Коментари

2
  16 октомври 2021 | 15:07 отговор
 

 
1 XXX
  16 октомври 2021 | 14:58 отговор
 

ЗА ДА СТЕ СИГУРНИ ЧЕ НЯКОИ ОТ ВАШИТЕ ПРА ДЕДИ НЕ Е ГРЪК ИЛИ ТУРЧИН СИ НАПРАВЕТЕ ТЕСТ ЗА ПРОИЗХОД ВЪВ НЯКОЯ ОТ ЛАБОРАТОРИИТЕ ВЪВ КОИТО СЕ ПРАВЯТ ТАКИВА ТЕСТОВЕ ЗАЩОТО ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЧЕ БЪЛГАРКИТЕ КОГАТО СА РАЖДАЛИ ДЕЦА ОТ ГЪРЦИ И ТУРЦИ СА КРИЕЛИ ЧЕ СА ОТ ТУРЦИ И ГЪРЦИ ОТ СТРАХ ДА НЕ БЪДАТ УБИТИ И ДЕЦАТА И ТЕ САМИТЕ ТАКА СА ПРАВИЛИ ПРЕЗ СРЕДНОВЕКОВИЕТО А СА РОДЕНИ МНОГО ТАКИВА ДЕЦА

 

Добави Коментар

Най-четени