Една от най-обичаните и успешни певици в попфолка несъмнено е Преслава. През годините името ѝ се превърна в печеливша марка, а верните ѝ почитатели са безброй. Но знаете ли, че до неотдавна тази гласовита и безсрамно харизматична дама е мислела, че ще спре да пее?

Това научихме от последното интервю, което певицата даде и в което е напълно откровена за живота си след най-значимото събитие в него - раждането на първото ѝ дете. Скоро дъщерята на Преслава ще навърши 3 г., но тя не спира да доказва, че майчинството и кариерата могат да вървят ръка за ръка. Преди да даде живот на Паола обаче, Преси е била убедена, че ще се оттегли от сцената, щом стане майка. При това е мислела, че ще е завинаги и ще замени участията с домакинска работа и грижи за дъщеря ѝ.

View post on Instagram
 

Причината за тези неини мисли била, че като всеки амбициозен и взискателен към себе си човек, тя се отдава прекалено много на всичко ново, с което се захване. Предполагала е, че така ще бъде и с майчинството, но е останала изненадана, че може да се посвети еднакво на музиката и на грижите за Паола.

Вижте какво още сподели Преслава за майчинството:

View post on Instagram
 

"Паола е една много голяма късметлийка, защото тя е много привързана към мен и благодарение на пандемията тя имаше шанса да бъда нон стоп до нея. Тя е разкошно дете, много е забавна, вече доста говори, разсъждава, задава ти въпроси. На мен самата ми е интересно. Може би това беше правилната възраст, в която родих, да за да мога да й се отдам изцяло.“

Четете още: Алисия прости на бившия си с песен, ето какво му каза!