Преслава призна дали е преболедувала ковид-19 (снимка)

Прекарала ли е Преслава коронавируса, или не - това е въпросът, който феновете на певицата дълго време си задаваха, но тя така и не даваше отговор до момента. Припомняме ви, че тя бе първата от бранша на попфолка, която доброволно преустанови участията си по заведенията и залите, още преди обявяването на извънредно положение преди година.

Певицата демонстрира поведение, което може да послужи за пример, като се изолира с любимия си и дъщеря им Паола и до днес е изключително предпазлива. През последните месеци се носеха слухове, че ковид-19 не я е подминал, но след това тя показа отрицателен резултат от PCR тест. Това се случи малко след като колежката ѝ Галена преболедува вируса. От тогава Преслава не е коментирала темата, но буквално преди минути показа снимка от изследване за антитела на стори в Инстаграм.

View post on Instagram
 

Поводът да го направи бе въпрос от почитател, който я пита дали вече се е ваксинирала и как се чувства в момента. В отговор тя е публикувала тест за антитела, който показва, че в организма ѝ има наличие на такива, което означава, че ковид-19 не е подминал и нея. Очевидно Преслава е обмисляла да се ваксинира, тъй като се е консултирала със специалист, който я е уверил, че все още няма нужда да го прави.

Четете още: Ето по кой мускулест мъжага въздиша Камелия