Преслава срази Андреа, вижте какво направи (снимки)

09 декември 2021 | 13:50
5257
3
снимки: Instagram
3

Преслава винаги е била известна като любимката на народа сред попфолк певиците. Андреа също има много фенове, но колежката ѝ сякаш я задминава по брой почитатели.

Или поне така изглеждаше вчера, когато и двете пуснаха лайв в Инстаграм по едно и също време. Цифрите показват, че видеото на Преслава е предизвикало двойно повече интерес, отколкото включването на Андреа, макар и да бе без звук. Преси пусна лайв видео, за да изтегли печеливши от поредната игра в Инстаграм профила ѝ, а феновете на Андреа просто се любуваха на хубостта и вниманието ѝ. 

Андреа

Според статистиката над 1100 души са се включили в лайва на Преслава, докато Андреа е събрала само 750 зрители на живо. Някои дори я помолиха в коментарите да включи Преслава.

Преслава

Андреа реши да говори с фенове в ресторант, като щедро показваше новите си силиконови гърди, но почитателите се интересуваха повече дали все пак смята да направи нова песен и да съживи кариерата си. Певицата сподели също така, че в момента няма мъж до себе си. 

Четете още: Камелия подозрително напълняла. Не може да свали 10 кила след пандемията

Още по темата

Коментари

3 Катран
  09 декември 2021 | 14:31 отговор
 

Лилия, че на тази снимка преслава изглежда много слаба в лицето, а сега дали на контрастните скули се дължи ефекта или е херионов наркоман.

 
 
Катран
09 декември 2021 | 14:34

На тази снимка най отгоре.

2 Катран
  09 декември 2021 | 14:24 отговор
 

Како Лили, че на тази снимка преслава изглежда много слаба в лицето. А сега дали на контрастните скули ли се дължи ефекта или е херионова наркомана.

 
 
Катран
09 декември 2021 | 14:28

Лилия, че наистина, ако имаш кинтите би ли се подложила на фейслифтинг, като в онова бившо предаване "пълна промяна" за по младолик и естетичен вид.

 
Катран
09 декември 2021 | 14:29

Лилия, че оно тухел и гарет бейл че требе да се съревновават за титлата хомо сапиенс физиономия, че еволюцията и двамата ги е опустошила.

1 Катран
  09 декември 2021 | 14:19 отговор
 

Како Лили, че абе тоя Костадин Костадинов и лидеро на партия "възраждане" е бил 79 набор ама побелел и така поне на мен ми се чини с леко състарена физиономия ама също така в лице е финно по матов, че да не би да е хибриден джоревец. Раторичен въпрос.

 
 
Катран
09 декември 2021 | 14:20

Како Лили, че на катран биологичнио пастрок е автентичен мангал и се къпе само с катранлив сапун.

Добави Коментар

Най-четени