Преслава вече тренира дъщеря си (видео)

24 септември 2020 | 11:42
9211
0
снимки: Instagram
0

Преслава винаги е била амбициозна дама, която се стреми да изглежда по възможно най-добрия начин. Припомняме ви, че дори и по време на бременността си тя не излезе от фитнес залата, заради което беше критикувана от някои почитатели. 

Също така не бихме могли да пропуснем факта, че тя възвърна формата си бързо, бързо след раждането на дъщеря си Паола. И макар момиченцето ѝ да е все още малко, Преслава показа, че може да прави нещо много сложно и отново възмути феновете си.

Певицата сподели кадри как Паола успява да направи не една, а цели 10 коремни преси. За да успее с упражнението, момичето получава помощ от баща си Павел. Към видеото Преслава е написала:

"Мислех да го запазя за семейния архив, но не се сдържах. Тя просто е най-щурото момиче. Кличето е от лятото, още няма 2 годинки, но е сила."

Съвсем разбираемо е певицата да покаже, че се гордее като майка, но от друга страна в някои от коментарите се прокрадва искрено учудване за това, че тя и Павел са накарали Паола да прави коремни преси.

А вие намирате ли това видео за скандално?

 

Четете още: Мария получи страстна целувка по врата (снимка)

Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени