Автор
Woman.bg

Причината за раздялата на Джанет и принца - искал да я забули!

След пет години брак Джанет Джаксън и катарският милиардер Уисам ал-Мана се разделиха и то само месеци, след като се роди синът им.

Това накара мнозина да се запитат какво толкова страшно се е случило, за да подаде Джанет документи за развод и заедно с малкия Иса да замине за Ню Йорк. Оказа се, че причината е една единствена – контролът, който aл-Мана искал да упражнява във всеки аспект от личния и професионалния живот на певицата.



Припомняме ви, че сестрата на Майкъл Джексън прие исляма още преди години, за да може да се врече във вечна вярност на арабския бизнесмен. След този момент Джанет смени стила си и започна да се облича по-консервативно както на участия, така и в ежедневието си. Приближени до звездната дама разкриват, че тя сама е пожелала да преобрази стайлинга си, защото по този начин искала да демонстрира уважение към новата си религия.

Когато обаче решават да имат дете, Уисам изцяло променя поведението си - от разбиращ и подкрепящ любим се превръща в обсебващ и властен съпруг. Катарският богаташ започва вманиачено да контролира поведението и визията на Джанет, защото желае майката на бъдещото му дете да живее според правилата на Корана.

"През всичките пет години от брака им Уисам никога не е карал Джанет да прави или да не прави нещо. Но когато се разбра, че е бременна, започна системно да я тормози. Той искаше майката на детето му да е истинска мюсюлманка", разкрива източник от обкръжението на звездното семейство.

Четете още: Джанет Джексън роди на 50-годишна възраст




Нещата излезли от контрол, когато Ал-Мана настоял съпругата му да носи хиджаб.

"От първия ден след раждането Уисам ѝ обясни, че вече не може да се появява разголена, защото синът ѝ ще търпи нейния срам", разкрива източникът, като допълва, че катарският бизнесмен е забранил на Джанет да се качва на сцената, освен ако не е забулена.

Уисам стига още по-далеч и дори започва да се държи грубо с майката на Джанет, защото смята, че тя не влияе добре на съпругата му. Това в комбинация с желанието на поп дивата синът ѝ да израсне далеч от фанатичното позоваване на Корана, кара звездата да вземе невръстното си дете и да напусне мъжа си.