Приказни красавици: Лияна показа сестра си (снимка)

10 септември 2021 | 12:37
4535
3
снимки: Instagram
3

Несъмнено едно от най-красивите лица на попфолка е приказната Лияна. Хубостта ѝ е някак необикновена и напомня на принцеса от "1001 нощ". Всяка снимка, която публикува в социалните мрежи буквално оставя феновете ѝ без дъх, но този път фолкдивата срази всички, като пусна снимка на нея и сестра ѝ Зорница.

Оказа се, че Зори е не по-малко хубава от сестра си. Тя може да се похвали със същите големи, изразителни очи, буйна тъмна грива, прекрасни черти и великолепна фигура. Явно и двете са наследили много, много добър ген от родителите си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @zornitsa_sul_

В момента Лияна и Зорница са във Флоренция, откъдето е и кадърът, който певицата е споделила вчера. Тя не пропусна, освен да отбележи кой позира до нея на снимката, но и да изрази безкрайната си сестринска обич със следните трогателни думи:

"Аз и @zornitsa_sul_ , ви изпращаме целувки от любимата ни Флоренция. За тези, които не знаят, това е моята сестричка- Зори..,моята първа благословия от Бог. И, всеки ден не спирам да Му благодаря, че ме е дарил с толкова много любов и смисъл, които се съдържат в една дума…Семейство".

Четете още: Анита вбеси Рачков

Още по темата

Коментари

3 Сафо
  10 септември 2021 | 16:51 отговор
 

Уникални мадами

 
2 Сафо
  10 септември 2021 | 16:49 отговор
 

Уникални мадами

 
1 тъъът
  10 септември 2021 | 15:14 отговор
 

Какъв е тоя киликанзер, травестит? Ако на това му викате красиви, зайби...

 

Добави Коментар

Най-четени