Новата любима на Марк Антъни - Маду Никола, много напомня на бившата му жена Дженифър Лопес като млада, твърдят феновете. 21-годишната бразилка не е точно копие на певицата, но пък двете имат общи черти.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

През годините Марк Антъни търси утеха от раздялата с Джей Ло при много знойни красавици, но рядко ги представя официално. Едва наскоро за първи път той демонстрира чувства към Маду Никола – Марк Антъни не само мина по червения килим с нея, но и я целуна страстно пред всички.

Снимка: Getty

Дженифър Лопес е била омъжена три пъти, но най-дългата й връзка е с Марк Антъни – бащата на двете й деца. Отношенията им, които започват като красива приказка, с времето се превръщат в ад. След раждането на близнаците и завръщането на Джей Ло на сцената мъжът й започва да я ревнува и семейните скандали в дома на двойката зачестяват. В крайна сметка двамата се развеждат, но Джей Ло преживява раздялата тежко. Тя дълго време не може да се довери на мъж.

Новата възлюбена на Марк Антъни е модел и е едва на 21 години. Разликата във възрастта обаче не притеснява 53-годишния изпълнител.

View post on Instagram