Принц Хари се вози върху покрива на автобус, рапира и говори с Меган по телефона в ексклузивно интервю

„Трябваше да извадя семейството си от там“ - така принц Хари обяснява в интервю за своя приятел Джеймс Кордън причината, която го е накарала да напусне родината. Той споделя, че с Меган "никога не са се отдалечавали" от кралското семейство и че той е направил "това, което всеки съпруг или баща би направил".

"Трябваше да изведа семейството си от там ", казва Хари. Според него медиите във Великобритания са "токсични" и оставането му в Лондон би унищожило психичното му здраве.

View post on Instagram
 

Интервюто, взето в началото на февруари, се случва на покрива на двуетажен автобус. Докато двамата разговарят, пият чай.

Актьорът и водещ на собствено шоу Джеймс Кордън е близък приятел на Хари и Меган и бе гост на сватбата им.

Хари и Джеймс посещават къщата, в която е сниман филмът "Принцът от Бел Еър" и в един момент съпругът на Меган започва да рапира мелодията на The Fresh Prince Of Bel-Air. След това двамата се обаждат на Меган. Той се обръща с нея просто с "М", тя го нарича "Has". Колко сладко, нали?

View post on Instagram
 

Хари разказва и каква е една обикновена вечер на младото семейство. Правят чай, къпят Арчи, четат му книжка... „Мег може да поръча храна или да вземе храна за вкъщи. След това се качваме в леглото, включваме телевизора и гледаме Jeopardy или Netflix ".

View post on Instagram
 

Хари споделя също, че принц Филип и кралицата са виждали Арчи, защото са говорили с него и Меган по Zoom. Те са изпратили подаръци на правнука си за Коледа. А първата думичка на Арчи е била "Крокодил".

Излъченото снощи интервю предизвика много коментари, защото съвпадна като време с изказване на кралица Елизабет Втора, в което тя насърчава британците да се ваксинират.

Кралското семейство е в трепетно очакване и на интервюто, което Меган и Хари са дали за Опра Уинфри и което ще се излъчи на 7-ми март. Според експерти, 90-минутното шоу ще бъде фокусирано повече върху ежедневието на Меган. Преди дни се появи информация, че кралицата вече е цензурирала изявата на внука си и съпругата му.