Приятелка на Петканови предупреди Дани, че ще разкрие семейни тайни, ако не спре с глупостите

07 юни 2022 | 12:37
25927
2
Снимки: Instagram
2

Бившата двойка - Александра и Даниел Петканови, продължава да буди интерес в медийното пространство. За разлика от бившата си изгора, Дани е по-активният в социалните мрежи.

Сега обаче близка приятелка на разтрогнатото семейство изрази публично разочарованието си от Лудия репортер. По думите на дамата поведението на Дани будело у нея чувства на недоволство и огорчение, отбелязват от Lupa.bg.

Повод за коментара ѝ станало изявлението на Петканов относно развода му с Алекс. Припомняме, че по-рано той разкри пред аудитоията си, че все още изпитва силни чувства към майката на детето си, но в нейно присъствие се чувствал подтиснат като мъж.

„Това ми е малко тормоз и реклама вече. Близки сме, моля ти се, вземи решение, защото имам и аз какво да кажа по темата вече като човек страничен наблюдател, който е бил до вас“, осъжда го семейната дружка, цитирана от изданието. Тя е категорична, че е много грозно от страна на Дани да дава обяснения пред цяла България как държи на жена си и я цени, а в същото време я зарязва сама с детето.

От своя страна последователи на Богданска смятат, че Петканов си прави реклами с тези изявления и се опитва да изчисти името си, правейки се на самарянин.
Самата Алекс пък неведнъж е споделяла, че не иска да се развежда и се е молила на Дани да намерят отново път един към друг.

Четете още: Галена показа убийствено тяло, фенове я сравниха с Джей Ло

Още по темата

Коментари

2
  14 юни 2022 | 07:39 отговор
 

 
1 Иван
  07 юни 2022 | 19:23 отговор
 

Последователите на Богданска, последователите на Петканов... все едно са някакви прочути диригенти, композитори на класическа музика или професори по математика! Всъщност са двама от многото милиони прошляци по света и на никого не му пука за тях.

 

Добави Коментар

Най-четени