Автор
Весела Георгиева

Приятелката на сина на Алфредо Торес изпаднала в шок след смъртта на младия спортист, влезе в болница

Приятелката на сина на Алфредо Торес – Шон, е изпаднала в шок при новината за трагедията и се наложило да бъде настанена в болница.

Самоубийство е основната версия за смъртта на 20-годишния шампион по бокс, който се хвърлил от седмия етаж на жилищния блок, след като гаджето му съобщила, че се разделят, пише Блиц.

Шон Торес бил изключително чувствителен младеж, твърдят негови познати. И трудно понасял любовните драми. С приятелката му имали бурна връзка. При поредния проблем синът на известния кубински танцьор и хореограф взел фаталното решение да сложи край на живота си. Не споделил с никого за онова, което го мъчи.

View post on Instagram
 

Пристигналият спешен екип го откарал веднага в болницата, все още жив. Пораженията обаче се оказали фатални и Шон е починал в интензивното малко преди обяд.

„Имаше прекалено много любов за даване. Душата му беше пълна с любов, но светът не беше готов да я приеме”, написа неговият приятел Тино Караиванов.

View post on Instagram
 

Самият Алфредо Торес научил новината в Свети Влас, където участва в забавна програма на едно от вариететата. Нещастието е огромно за цялото семейство, в което майка му Гена Славова гледа трите му сестри.

Приятели веднага организираха дарителска сметка, за да помогнат на озлочестената фамилия. Сред първите реагирали беше и боксовият клуб ЦСКА, където тренираше при Михаил Таков и Александър Александров.