Автор
Woman.bg

Провокацията не продава, а погубва Сузанита

Сузанита удържа на думата си. Наскоро ви съобщихме, че палавата певица се е заканила да продължи със скандалните си снимки в социалните мрежи, въпреки предупреждението от СЕМ. Регулаторният орган я смъмри след сигнал, подаден от възмутен гражданин в ДАЗД по повод клипа към най-новата й песен с попфолк певеца Ангел - „К`во става, брат“.

View post on Instagram
 

Е, речено-сторено.

Младата певица не се спира да пуска фрапиращи кадри, с които явно си мисли, че ще привлече вниманието към себе си. Провокативните снимки обаче, далеч не са толкова предизвикателни, колкото изрусената лолитка предполага. По-скоро са израз на жаждата й за бърза популярност и незряло поведение, имайки предвид непълнолетната й възраст.

View post on Instagram
 

За съжаление дъщерята на Орхан Мурад е поредната жертва на страстта към славата, извоювана обаче по най-евтиния и долнопробен начин. Тъжното е, че го прави на едни крехки години, на които човек, особено момиче с нейните качества, лесно може да бъде и манипулиран.

След като неотдавна блондинката се пусна по розови прашки с гърди, прикрити от ръцете й, а преди броени дни шокира с гола снимка по парфюм, този път Сузанита най-безцеремонно сподели брутален кадър. На него певицата е застанала пред полуголото си гадже, което опира пистолет в главата на любимата си.

След като постоя няколко часа на профила й в Инстаграм обаче, кадърът бе свален. Въпреки че лицето на Сузанита не се вижда, татусите на бедрото и ръката й я издават.

Дано поне пищовът да е фалшив, че унесени в играта на престъпник и жертва, двамата току-виж превърнали забавлението от играчка в плачка.

След този кадър сме категорични, че невръстната фолкфурийка е прекрачила всякакви граници! И продължава да го прави по възможно най-безочливия, нахален, нагъл и дързък начин! Не го прави, дете! Не трупаш повече позитиви, възторзи и възхита към личността си така. Напротив, излагайки на показ голи части от тялото си, което все още е тяло на дете, размахването на среден пръст и позирането в брутални секс сцени, като тази, предизвикваща порив към насилие, ти се превръщаш в жалко подобие на една нещастна млада жена, търсеща внимание по начин, който те прави обект на присмех и подигравки.

Не ти се получава, момиче, Нелепо е. Недей! Спри се, защото не си достигнала до онзи етап на зрялост, характер и умения, които да ти позволяват да провокираш истински, с финес, стил, ефектност и достойнство.

Не ни е удобно, че показваме този кадър, но го правим с призива, апела и предупреждението самогаврата, към която стават склонни все повече момчета и момичета в подрастваща възраст, да спре! А читателите молим за извинение!

Четете още: Скандално фото: Сузанита лъсна по парфюм

Автор: Жаклин Тодорова