Пухкавата дъщеря на Дейвид Хаселхов влезе с рекорд в историята на Плейбой

Дъщерята на Дейвид Хаселхоф е готова да влезе в историята като първият модел с голям размер, който позира гол за Playboy.

Хейли Хаселхоф ще огрее с голите си прелести корицата на европейското издание на мъжката библия за месец май. По повод предстоящата си изява 28-годишната наследничка на актьора споделя MailOnline, че баща ѝ подкрепя решението на детето си.

View post on Instagram
 


"Татко е подкрепял всеки избор, който правя в кариерата си. И той, и майка ми винаги за заставали до мен, подкрепяйки ме във всичко, което съм правила."

Моделът, чиято майка е Памела Бах - бивша съпруга на Хаселхоф, е заснела снимките в Париж, Франция, по време на локдауна. Там тя е трябвало да носи със себе си собственото си бельо заради ограничителните мерки срещу коронавируса, които затруднявали намирането на бельо, точно пасващо на размерите ѝ.

Хейли признава още, че предложението да се съблече за Playboy първоначално много я е изненадало и че доста е мислела дали да го приеме. "Казах си: "О, Playboy ...", разказва младата жена. В крайна сметка заключила: "О, това е страхотно, особено за несъвършените жени по време на глобална пандемия, които трябва да знаят, че имат пълното право да харесват телата си."

View post on Instagram
 


"Трябва да призная, че имаше моменти на снимачната площадка, когато бях притеснена, защото за пръв път правех нещо такова..., но веднага след подобни моменти на колебание, в съзнанието ми отново се завръщаше мисълта за дамите с по-големи размери, и именно тя ми даде стимул да продължа", разкрива още приказната Хаселхоф.

"Денят беше забавен... Чувствах се сякаш правя нещо наистина важно и значимо за тези жени. Когато напуснах снимачната площадка, се почувствах приземена и удовлетворена от това, което съм направила. Имах усещането, че съм поела изцяло контрола върху тялото си, приемайки го такова, каквото е с всичките му несъвършенства и недостатъци", спомня си Хейли.



На финала пухкавата блондинка призовава всеки да приеме тялото си и да го заобича такова, каквото е, да осъзнае, че е желано и красиво, независимо от формата му и неговите размери.

View post on Instagram
 

Четете още: Жената на Илън Мъск шокира: Извънземни татуираха гърба ми (снимка)