Пълен резил: Нойзи скочи срещу Лора Крумова в ефир

11 октомври 2021 | 14:11
24453
7
снимки: Instagram
7

Мария Игнатова и Ивайло-Нойзи Цветков дадоха първото си съвместно интервю, след като сключиха брак преди около две седмици. Сватбата бе в село Житен, а на нея присъстваха само най-близките до двамата влюбени - кумовете им Алекс Раева и Сашо Жеков, както и децата от предните им връзки.

 

И макар разговорът на Мария Игнатова и Нойзи с Лора Крумова да бе дългоочакван, а поводът да беше толкова хубав, в студиото се разигра изключително неловка ситуация, която предизвика остри реакции в мрежата. Водещата, която вероятно от години познава Цветков, си позволи да се обърне към него с прозвището "Нойзи", с което всъщност той е известен в обществото, но това провокира истинско раздразнение в него и побърза да пореже крумове с думите:

"Не ми е приятно да ме наричат с този прякор. Имам си име - Ивайло". След кратко мълчание от всички страни, разговорът продължи, а Мария Игнатова и Нойзи издадоха подробности от сватбата им. 

Те споделиха, че никой от обкръжението им дори не е подозирал, че ще сключат брак, а свещеникът е бил близък на Ивайло. Единствено кумовете и децата им от предишните им връзки са били уведомени за предстоящото събитие. Причината за тази конфиденциалност била желанието на двойката да не привлича медиен интерес, тъй като това е много личен момент за тях. Всъщност, дори и родителите им не са знаели, че ще има сватба. А защо събитието е било е толкова скромно, Нойзи пояснява в характерния за него изтънчен стил:

"Това сме ние, това, което ни обединява, е английската сдържаност с елементи на минимализъм, без твърде бравурно, насилено, да няма заря...".

И този път Цветков не пропусна възможността да изрази възхищението си към Мария Игнатова, като за изненада на мнозина, той призна, че тя е значително по-начетена от него. А кога сме чували Нойзи да признава нещо подобно? Явно любовта им е наистина впечатляващо силна. 

Четете още: Петканови махнаха лепенките: Харесва ли ви резултатът?

Още по темата

Коментари

7 Вера
  12 октомври 2021 | 15:55 отговор
 

Тя пък голямата красавица, струва ми се голяма лигла.

 
6 фен(бивш)
  12 октомври 2021 | 10:30 отговор
 

АШКОЛСУН,на лорчето,ПАК Я УРЕДИХА,с предаване.

 
5 asda
  11 октомври 2021 | 16:57 отговор
 

баси грозника кво намира в него не ми е ясно

 
4
  11 октомври 2021 | 16:04 отговор
 

Дрън-дрън,та пляс....

 
3
  11 октомври 2021 | 15:51 отговор
 

Еми ако не му харесва да му казват така, нормално е, всеки си има име. Иначе не е красив никак, но явно има пари. Мария и тя остаря. Рачков като не и предложи нищо.

 
2
  11 октомври 2021 | 15:35 отговор
 

"ПОБЪРЗА ДА ПОРЕЖЕ КРУМОВЕ".......! А ВАС ТАМ НЕГРАМОТНИ АВТОРКИ И РЕДАКТОРКИ КОГА НАЙ-НАКРАЯ ЩЕ ВИ ПОРЕЖАТ,А?

 
 
ВАН
14 октомври 2021 | 22:33

И аз това питам, но отговор няма! Все по-неграмотни стават!

1 Stamatis
  11 октомври 2021 | 15:35 отговор
 

Какво очаквате от Дебил, Овча глава и Праценце в ефира?! Разговор междо Нойзи, Мария и Лора разбира се!

 

Добави Коментар

Най-четени