Мария Игнатова и Ивайло-Нойзи Цветков дадоха първото си съвместно интервю, след като сключиха брак преди около две седмици. Сватбата бе в село Житен, а на нея присъстваха само най-близките до двамата влюбени - кумовете им Алекс Раева и Сашо Жеков, както и децата от предните им връзки.

И макар разговорът на Мария Игнатова и Нойзи с Лора Крумова да бе дългоочакван, а поводът да беше толкова хубав, в студиото се разигра изключително неловка ситуация, която предизвика остри реакции в мрежата. Водещата, която вероятно от години познава Цветков, си позволи да се обърне към него с прозвището "Нойзи", с което всъщност той е известен в обществото, но това провокира истинско раздразнение в него и побърза да пореже крумове с думите:

View post on Instagram
 

"Не ми е приятно да ме наричат с този прякор. Имам си име - Ивайло". След кратко мълчание от всички страни, разговорът продължи, а Мария Игнатова и Нойзи издадоха подробности от сватбата им.

Те споделиха, че никой от обкръжението им дори не е подозирал, че ще сключат брак, а свещеникът е бил близък на Ивайло. Единствено кумовете и децата им от предишните им връзки са били уведомени за предстоящото събитие. Причината за тази конфиденциалност била желанието на двойката да не привлича медиен интерес, тъй като това е много личен момент за тях. Всъщност, дори и родителите им не са знаели, че ще има сватба. А защо събитието е било е толкова скромно, Нойзи пояснява в характерния за него изтънчен стил:

"Това сме ние, това, което ни обединява, е английската сдържаност с елементи на минимализъм, без твърде бравурно, насилено, да няма заря...".

View post on Instagram
 

И този път Цветков не пропусна възможността да изрази възхищението си към Мария Игнатова, като за изненада на мнозина, той призна, че тя е значително по-начетена от него. А кога сме чували Нойзи да признава нещо подобно? Явно любовта им е наистина впечатляващо силна.

Четете още: Петканови махнаха лепенките: Харесва ли ви резултатът?