Автор
Весела Георгиева

Пълна мистерия - приятелка на Денди разказа нещо шокиращо за смъртта му!

Една от най-близките приятелки на Денди - Йоана проговори за трагедията, случила с него, няколко дни след като той бе погребан, пише "Телеграф".

Йоана разкри пред Карбовски, че Денди бил заплашван. Той живеел с човек с прякор Кристофър Кейн, а любовникът му заплашвал Денди.

"Той ми сподели, че този любовник го заплашвал с побой, ако не се изнесе от апартамент, в който живял с Кристофър", разказва Йоана. По думите й светският лъв бил готов да се изнесе, но Кристофър не го пускал.

"До този момент въобще не очаквах, че Кристофър има любовник. Мислех, че Кристофър има добро отношение към Любо и това ми звучеше невероятно. Но като се замислих той ми е споделял, че Кристофър взимал наркотици"", споделя още приятелката на Mилчев.

На въпрос "Кой е Кристофър“, Йоана отговаря: "Това, което знаех за него, че е прекрасен музикант, винаги за него ми се говореше в мъжки род, изглежда като момче, но по-късно научих, че по документи това е жена. През 2018 г. когато се познахме той ми се представи като Кристофър Кейн, а се оказва, че по документи е Камелия. Миналото лято двамата ходиха до Франция и след като се върнаха се видях с Любо и той ми каза “ти знаеш ли, че намерих документ на жена“.

Любомир Милчев го представял като негов съквартирант, но след това споделил, че му вдига скандали, че се вижда с нея.

Когато отишли да приберат вещите на Денди, Кристофър не бил разстроен от случилото се, споделя още приятелката на Денди. любопитен е фактът, че в смъртния акт на писателя пише като причина за смъртта - "пневмония".