Автор
Woman.bg

Първата снимка на Джена Джеймисън след раждането

Порноактрисата Джена Джеймисън роди третото си дете през април 2017 г., но едва сега публикува първото си селфи оттогава досега.

Вчера 43-годишната кралица на порното сподели кадър в Инстаграм, на който тя е само бельо. В публикацията Джена сподели, че много се чудела дали да качи снимката, тъй като изпитвала комплекси заради тялото си и по-специално заради корема си. Разбира се, в кадъра присъства и малката й дъщеричка, която се роди миналата пролет.

Не съм тренирала, откакто родих, дори и не искам да започвам. Знам, че все някога отново ще вляза в предишната си форма, но и да не се случи, няма проблем. Много жени се притесняват от тялото си и не се чувстват добре, след като родят. Искам да кажа на всички вас, че сте красиви, защото ви се е случило чудо – дали сте живот“, пише Джена.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 


Преди да роди през април Джеймисън посрещна на бял свят близнаците Джеси Джеймисън Ортиз и Джърни Джет Ортиз. Те са от бившия й съпруг, майсторът на бойни изкуства Тито Ортиз. От няколко години насам Джена е щастлива с бизнесмена Лиор Битон.

Четете още: Скандал: Ким накара дъщеричката си да й направи гола снимка