Рачков показа 14-годишния си син, ето на кого прилича (снимка)

14-годишният син на Димитър Рачков се появи в неговата компания на откриването на ресторанта на Хилда Казасян. А от снимката, публикувана от Владо Пенев в Инстаграм става ясно, че младежът е пълно копие на майка си - Христина Апостолова, която е сценарист в „Откраднат живот”.

В събота двамата мъже Рачкови обядваха в новооткрития ресторант на Хилда Казасян заедно с Владо Пенев, Марта Вачкова и семействата на Захари Бахаров и Теодора Духовникова. Пенев увековечи сбирката, но по-късно изтри снимката, въпреки че се похвали публично в „Маскирания певец” колко добре си е прекарал при Казасян. Той все пак остави снимката с децата, на която освен Митко - над седналия Пенев са още брат му Пепе, децата на Бахаров - Максим и Кая, и дъщерята на Теодора Духовникова - Ема.

View post on Instagram
 

Христина Апостолова беше омъжена за музиканта Димо от група „Пиф”. Двамата се женят на младини, но бързо се разделят, тъй като "гледат в различни посоки". После Апостолова ражда дете от Димитър Рачков, а днес тя жената до продуцента Евтим Милошев.

Рачков пък е щастливо обвързан с плеймейтката Анита Димитрова. Клюката гласи, че преди да се хвърли в обятията на актьора, Анита гравитирала и около Слави Трифонов, писа Марица. Въпреки че от няколко месеца хасковлийката се кълне в любов на Рачков, тя продължава да симпатизира на Дългия и не пропуска да споделя негови изказвания и песни във фейсбука си.

View post on Instagram
 

Рачков обаче бил ревнив и това въобще не му се нравило. Той дори настоявал любимата му да се облича по-дискретно и да забрави за разгърдените рокли. Знойната блондинка е едва на 21, на по всичко изглежда, че намеренията на Рачков към хубавицата са сериозни.