Автор
Весела Георгиева

Рачков пръснал милиони за нов имот и призна нещо много лично

Димитър Рачков е инвестирал над половин милион от спестяванията си в луксозно имение в Еленския балкан. 100 хиляди лв. струвал теренът, а самият строеж глътнал още 400 хиляди, пише "Лупа".

Според телевизионната мълва целия хонорар от осмия сезон на „Като две капки вода” Рачков инвестирал в новата си къща. Бургазлията избрал място в махала Козлевци. Строителните работи започнали миналата пролет, но наскоро всичко било готово „до ключ” и любимецът на публиката вече посрещал гости в новото си имение.

View post on Instagram
 

Местни жители споделят, че въпреки че е наел сериозна строителна фирма за изграждането на жилището, Рачков предпочита лично да надзирава дейностите. Затова комикът редовно пътувал до Козлевци, за да е в час с всяка стъпка от градежа. Той дори лично издействал в община Велико Търново пътят до имението му да бъде асфалтиран, защото до момента до парцела се стигало по черен път, обрасъл в бурени.

Горският палат не е единственият имот на Рачков. Освен апартамента в Бургас и мезонета в София, който наскоро продаде, Митко има още къща в Твърдица и вила на брега на езерото в Панчарево, пише lupa.bg.

А междувременно тв водещият споделя все повече за връзката си с Анита.

View post on Instagram
 

Водещият на "Забраненото шоу" разкри, че двамата с любимата си са се запознали по време на снимките на клип и още щом я е видял, нещо в него е трепнало. Това се е случило преди около 2 години.

"Чувствам се щастлив и влюбен. Другото не ме интересува. Това, че Анита е "Плеймейт" не е вярно", наскоро изтъкна бившият господар на ефира.