Радина Кърджилова показа топ форма на плажа (снимки)

26 юли 2021 | 13:23
4502
4
снимки: Instagram
4

Радина Кърджилова стана майка за втори път съвсем наскоро, но вече показва гордо красивото си тяло на плажа.

Актрисата, която винаги е можела да се похвали с хубава фигура, почти е възвърнала предишните си килограми (или поне така изглежда) и позира усмихната на морския бряг. Тази година тя е заложила на страхотни бански в ретро стил, а усмивката ѝ ни подсказва, че прекарва почивката си пълноценно. 

В края на миналата седмица тя отбеляза финала на театралния сезон и очевидно не е губила много време, а е стегнала куфарите и заедно с любимите си момчета Деян, Христо и Йоан, е заминала за морето. 

Отскоро Кърджилова е почти блондинка и това ѝ е първото лято с руса коса. Държим да отбележим, че русото определено ѝ отива и я поздравяваме за това, че изглежда толкова свежа и красива. 

Четете още: Леле! Няма да повярвате колко тежи Лияна!

Още по темата

Коментари

4
  27 юли 2021 | 08:14 отговор
 

Само уродливи мангусти рекламират травеститите от воманбеге.

 
3 Бивш от НСГП
  26 юли 2021 | 13:50 отговор
 

Че Теетке, Че нещо за илияна Улав раева за от негова старинна структура и по надолу от негова лице, Че от копа камбана плажо нема ли некви по дивашки и папарашки фотообектив.

 
2 Бивш от НСГП
  26 юли 2021 | 13:33 отговор
 

!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. ЧЕ БЕ Брутално Грозен Мангал Маймуна Мизерна надежда дойчева Мангал Смрадлив Сурат Маймуна.

 
1 Бивш от НСГП
  26 юли 2021 | 13:30 отговор
 

Че Лилия Стаменова, Че Жена , Че какво създание Че само Не със женствен лице, ЧЕ АЗ Бившио от Система на МВР не завиждам на снимка. !!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА.

 

Добави Коментар

Най-четени