Радина Кърджилова се впусна в луди танци на плажа (видео)

04 август 2021 | 11:47
10780
4
снимки: Instagram
4

Радина Кърджилова за пореден път доказа, че е щастлива майка и че изглежда страхотно по бански, дори и само няколко месеца след раждането на второто си дете.

В момента актрисата е на море заедно с любимия си Деян Донков и двете им деца. И въпреки че е в заслужена почивка, тя не спира да споделя с феновете си всичко, което се случва около нея. Напротив - Радина дори сподели не само красиви морски кадри по бански, но и клипче как се забавлява с по-големия си син Христо на плажа. 

В краткото видео забелязваме как младата майка и момченцето танцуват на "Тръгнал Кос" на плажа и прекарват чудесно времето си заедно. По невнимание обаче актрисата допусна правописна грешка, докато споделяше видеото, за което бе нападната безмилостно в коментарите и бързо, бързо поправи пропуска си. Оказа се, че Радина първоначално е написала тръгнал КоЗ, но феновете ѝ побързаха да я поправят. Актрисата, типично в свой стил, не направи опит да оправдае грешката си, а любезно се извини. 

Четете още: Годжи показа тайната си дъщеря (видео)

Още по темата

Коментари

4
  08 октомври 2021 | 16:52 отговор
 

Деян сигурно я спуква от бой.

 
3 Кристина
  05 август 2021 | 15:11 отговор
 

Голяма новина!

 
2 България
  05 август 2021 | 07:09 отговор
 

От горните коментари продължава да се вижда, че Бай Ганьо не е дорасъл за шведска маса.

 
1
  04 август 2021 | 12:10 отговор
 

АМА, ЛИЛИО, ТИ ОСВЕН ЗА КЪРДЖИЛОВАТА РАДИНА ЗА ДРУГО МОЖЕШ ЛИ ДА ПИШЕШ,А??! ИЛИ СИ ВИКАШ ПИСАЛА НЕ ПИСАЛА ТО ХОНОРАРЧЕТО СИ ВЪРВИ..........

 
 
Бивш от НСГП
04 август 2021 | 12:30

Абе че оно на кака Лили хонораро си върви ама че кака Лилче някога че живот и здраве че види пенсия през крив макарон. Че теноро е 50-ти набор па на 53-54 години веке бе пенсионер. ДМЗ - Ленин . Перник Че са че злобееш ли бе безименен.

 
Бивш от НСГП
04 август 2021 | 12:31

!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Че Лили, Че това е Брутално Грозно, Урод, Сатана , Мангал, Циганин, Ромче, ЧЕ евтино и самовлюбено Изчадие, Че Лили, Че погледни му само Злото изражение у Сурат БЕ на ТО Брутално Грозен Мангал БЕ надежда или там msbrico БЕ.

 
Бивш от НСГП
04 август 2021 | 12:32

!!! Надежда бивша продавачка на артикули за баня в магазин Бриколаж в Люлин,а сега подвизаваща се с никове ,като Следователката,na di и кой знае още колко фалшиви ти си пример за това,каква не трябва да бъде една жена.Използвайки работата си в Хенди и използващата хората,като пионки може и да постигаш дадени цели,но айде не искаме да сме,като теб и да се правиме на кючекини по разни партита.Ти по-добре си гледай единственото дете,а не да сереш по форумите измишльотини и клевети за хората.Много ти се ще да съм наркоманка и да живея в мизерия,но може само да си мечтаеш за това нещастнице мизерна.Такива,като теб освен,че са грозни отвън са боклуци и от вътре,което е по-зле,затова и свекърва ти не може да те понася и с караш всеки ден с мъжа си.Та гледай да не те ритнат от семейното ложе та да ти покажат ,къде ти е мястото.Тя се загрижила за чуждото дете,а не гледа собственото си и стои милото в стаята си само,кво му беше наказанието ,тихо и да си кюти там.Мърла злобна си ти и не заслужаваш грам внимание,камо ли да се занимава човек с подобни екскременти ровещи адреси и телефони и пускащи секс обяви на нищо неподозиращите хора.msbrico,продавай си незаконните цигари и се гръмни злобо грозна. !!!

Добави Коментар

Най-четени