Преди дни Райна даде интервю в телевизионния ефир, с което успя да сложи край на спекулациите по неин адрес, свързани с любовния ѝ живот и външния ѝ вид.

Фолкдивата призна, че в момента е обвързана, но така и не издаде кой е мъжът до нея. Последният господин, когото тя представи пред света, беше ММА боецът Валери Тюлеков, с когото се раздели преди повече от година. Помежду им се получи истинска драма, но към днешна дата отношенията им са приключили. В момента Райна се радва на обятията на друг господин, когото все още пази от медийното внимание.

View post on Instagram
 

Красавицата също така бе откровена и по отношение на слуховете, че си е сложила силикон, а съвсем доскоро беше известна като последната фолкдива без корекции.

"Последните 10 години в медиите всеки месец ми „слагат“ силикон, поне е безплатен. Нямам, все още нямам! Нямам интервенции в тази част на тялото“, бяха думите, с които Райна потвърди, че все още не е уголемявала бюста си.

View post on Instagram
 

Райна сподели, че се грижи за перфектното си тяло, като тренира във фитнеса 2 пъти седмично. Тя не скри и че никак не харесва прякора си "Пилето на поп-фолка", защото отдавна не е пиле, а лебед. Въпреки това всички я помнят с този прякор още от далечната 2009-а.

Четете още: Маги Халваджиян разкри истината за бременността на Кремена