Райна пръска сексапил в Африка - нагорещи мрежата с тази снимка

Попфолк фурията Райна реши да отскочи до Египет. Чаровната брюнетка, която обожава танците, се припича под палещите лъчи на слънцето в луксозен комплекс в Хургада. И, разбира се, реши да сподели красивите си кадри с последователите в Инстаграм.

View post on Instagram
 


Бившето гадже на певеца Константин сложи в малкия си джоб всички млади колежки, демонстрирайки перфектно изваяно тяло и апетитни форми.

View post on Instagram
 

Райна, която през последната една година пътува доста, въпреки коронавируса, вече е изпечен пътешественик и е отбелязала страстта си в своя Инстаграм профил. Освен пътешествията, към предпочитанията си певицата е добавила, че владее три езика, обича фотографията, модата и е била в 34 държави.

С изобилието си от бели плажове и кристални води Хургада е една от предпочитаните от родните пътешественици плажна дестинация. Зашеметяващите коралови рифове и идеалните за уиндсърфинг, гмуркане и шнорхелинг тюркоазени води на Червено море са превърнали мястото от малко рибарско селище в най-посещавания и известен курорт на Египет. Няма човек, който да не се е влюбил в залезите и бистрата вода, гъмжаща от живот.