Фолкпевицата Райна, която се слави с буйния си македонски нрав, публикува силен пост в Инстаграм по повод Международния ден на жените. С думите си 39-годишната изпълнителка изрази колко важна е ролята на един мъж, за да се чувства жената до него наистина жена.

Гласовитата брюнетка, която в момента няма мъж до себе си, сподели снимка навръх празника, на която е с елегантен черен костюм и бял копринен шал. С посланието си към фотоса певицата накара много от последователките си да се замислят за партньорите, с които споделят живота си и дали наистина се чувстват истински жени в тяхната компания.

View post on Instagram
 

"Днес ми се иска да поздравя мъжете. Онези мъже, които умеят да накарат жената да се чувства Жена. И то не толкова на жената да бъде такава, колкото на мъжа до нея да я накара да се чувства специална. А това усещане стои в основата на чувственото начало у жената", гласят думите на Райна, с което тя дава ясна индикация какъв мъж търси в живота си, а именно представител на онзи изчезващ вид, екзепляри от който днес много трудно можем да срещнем.

"Аз често забравям, че съм жена. Не можеш да бъдеш Жена самоцелно. Преди настоявах, че съм момиче, но с годините някак се налага да приема факта, че момичето с дългите коси остана някъде в миналото и сега трябва да поема пътя към женското си израстване. Наред с това израстване ми стана ясно, че жената е жена, когато има правилното мъжко присъствие. Убедих се, че зад всяка красива и достолепна жена стои един мъж, който я обича силно. Не съм Жена за(ради) някого. Но съм жена заради всичко, което искам да дам. Някога", категорична е Райна.

View post on Instagram
 

Четете още: Райна намекна за сватба - кой е щастливецът?