Райна шокира мрежата с признание за мъжете

10 март 2021 | 13:11
10528
11
Снимки: Instagram
11

Фолкпевицата Райна, която се слави с буйния си македонски нрав, публикува силен пост в Инстаграм по повод Международния ден на жените. С думите си 39-годишната изпълнителка изрази колко важна е ролята на един мъж, за да се чувства жената до него наистина жена.

Гласовитата брюнетка, която в момента няма мъж до себе си, сподели снимка навръх празника, на която е с елегантен черен костюм и бял копринен шал. С посланието си към фотоса певицата накара много от последователките си да се замислят за партньорите, с които споделят живота си и дали наистина се чувстват истински жени в тяхната компания.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RAINA (@raina_terziyska)

"Днес ми се иска да поздравя мъжете. Онези мъже, които умеят да накарат жената да се чувства Жена. И то не толкова на жената да бъде такава, колкото на мъжа до нея да я накара да се чувства специална. А това усещане стои в основата на чувственото начало у жената", гласят думите на Райна, с което тя дава ясна индикация какъв мъж търси в живота си, а именно представител на онзи изчезващ вид, екзепляри от който днес много трудно можем да срещнем."Аз често забравям, че съм жена. Не можеш да бъдеш Жена самоцелно. Преди настоявах, че съм момиче, но с годините някак се налага да приема факта, че момичето с дългите коси остана някъде в миналото и сега трябва да поема пътя към женското си израстване. Наред с това израстване ми стана ясно, че жената е жена, когато има правилното мъжко присъствие. Убедих се, че зад всяка красива и достолепна жена стои един мъж, който я обича силно. Не съм Жена за(ради) някого. Но съм жена заради всичко, което искам да дам. Някога", категорична е Райна. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RAINA (@raina_terziyska)

Четете още: Райна намекна за сватба - кой е щастливецът?

Още по темата

Коментари

11 мани
  12 март 2021 | 10:15 отговор
 

тия клишета една от друга си ги копират, ебати.... момиче била :D на 40 години - момиче.

 
 
14 март 2021 | 15:39

Ye godinite minavat

10 фен(бивш)
  11 март 2021 | 16:34 отговор
 

Само тя,и Отварачката,не случват на мъже.Има нещо гнило,но не в Дания.

 
9
  11 март 2021 | 12:49 отговор
 

На тези години чак се сетила, че вече не била момиче и сега била поела по пътя на това да си ЖЕНА. Имам лоши новини за нея обаче - такива проклетии, елементарни, посредствени, с огромно его и бесни комплекси няма кой да ги търпи до себе си. Ще продължава още дълги години да се подвизава все повече и повече в онлайн пространството, в измисления си свят на своята си страница и само там ще се чувства "някоя", търсейки потвърждение от непознати за маниите си за величие.

 
8
  11 март 2021 | 09:46 отговор
 

Всички остарвват

 
7 Бай Ху
  11 март 2021 | 08:58 отговор
 

Райне, никоя жена не трябва да е сама на празника. Ако знаех щях да ти дойда на гости и да ти ударя една патка, за да те зарадвам. Догодина ако имаш проблем пиши по отрано.

 
6 Бай Ху
  11 март 2021 | 08:58 отговор
 

Райне, никоя жена не трябва да е сама на празника. Ако знаех щях да ти дойда на гости и да ти ударя една патка, за да те зарадвам. Догодина ако имаш проблем пиши по отрано.

 
5
  11 март 2021 | 02:50 отговор
 

Тая съсем превъртя.Сега раздава съвети и се прави на манекен.Аман!!

 
4
  11 март 2021 | 02:48 отговор
 

Тая съвсем ли превъртя.Сега раздава съвети и се прави на Майен.

 
3 Иван
  10 март 2021 | 16:05 отговор
 

На 39 де сетила, че трябва да поеме пътя на жена :))) Ташак, госпожа Пешева, лайно в коридора :)))

 
2
  10 март 2021 | 15:36 отговор
 

Майна с пореден напън да се гъзи и напомни за жалкото си съществуване от соц. мрежи!Бръщолеви за любов,старата мома,ама крие кой дядя я спонсорира,сама била...ама бля,бля любовта,жалка история!

 

Добави Коментар

Най-четени