Автор
Ива Петрова

Райън Гослинг и Ева Мендес за пръв път се скараха публично

Феновете на една от най-дискретните холивудски двойки – 46-годишната Ева Мендес и 39-годишния Райън Гослинг, се стреснаха сериозно от новината, че актьорите преживяват тежка криза в отношенията си. Двамата били забелязани да се карат публично.

Двойката се старае от години да пази личния си живот в тайна, така че караницата пред хора намеква за сериозни проблеми. Ева и Райън изглеждали много напрегнати и уморени и по думи на анонимен вътрешен източник са на косъм от раздялата.



Същият източник обяснява и каква е причината за конфликта – ревността на Мендес. Ева я безпокоял имиджа на Гослинг като неустоим сваляч, а особено много я дразнелоприятелството му с Ема Стоун. Медиите писнаха в предположения за любовна връзка между Ема и Райън още след премиерата на романтичния мюзикъл „Ла Ла Ленд“.

Във филма Гослинг и Стоун играят влюбена двойка, разделена от съдбата. Двамата актьори си партнираха „любовно“ и в комедията „Оглупели от любов“ през 2011 г.. Всичко това предизвиквало у Мендес „пристъпи на несигурност“.

Тревогите на Ева са обясними, тъй като и тя се събра с Гослинг на снимачната площадка на „Мястото отвъд дърветата“ през 2012 г.. Напомняме, че двойката се ожени през 2016 г. и има две дъщери – 4-годишната Аманда и 5-годишната Есмералда.

Четете още: Джоли бясна! Брад Пит води новата си любов в спалнята на Анджелина