Автор
Мариана Иванова

Ралица Паскалева стегна куфарите за Пунта Кана

Звездата от „Откраднат живот“ – Ралица Паскалева стегна куфарите за Пунта Кана. Ралица, която нашумя с ролята си на доктор Стилянова в хитовия сериал, замина за екзотичния курорт заедно с волейболиста Теодор Салпаров.
Чаровната актриса била приятно изненадана, след като пилотите на самолета я поканили да разгледа кабината: „До този момент никога не бях виждала как изглежда тя на живо и се чувствах като в космически кораб! Благодарим от сърце на капитан Gregoire и неговия копилот Romain, че задоволиха това наше любопитство,“ написа в профила си във Фейсбук Паскалева.

Актрисата и волейболистът имали възможност да отскочат и до Париж, преди да се прикачат на другия самолет за Доминикана. „Oh, Paris … je t'aime! Прекарахме една страхотна вечер в Париж. За няколко часа престой успяхме да излезем от летището, да видим Лувъра през нощта и дори да се порадваме на блестящите светлини на Айфеловата кула. Виждала съм я десетки пъти, но пък винаги се радвам, все едно ми е за първи. Понякога било хубаво да имаш няколко часа престой на летище,“ доволна е актрисата.

Влюбената двойка се е отдала на заслужена почивка. Миналата година Паскалева дари волейболния национал с момченце. Максим е второ дете за спортиста, който има още един син – Георги, плод на любовта му с бившата му съпруга Бойка Делиева.