Ралица Паскалева също взе страна в конфликта между Вергов и Димитрова

17 март 2023 | 10:59
6771
1
Снимки: Instagram
1

Кариерата на Диана Димитрова като актриса е застрашена, след като редица актьори подкрепиха Юлиан Вергов след разразилия се скандал между тях, в когото Димитрова обвини Вергов в насилие.

Известни имена като Захари Бахаров, Влаго Карамазов, Теодора Духовникова, Наум Шопов, Ваня Щерева и Катето Евро са малка част от колегите и приятели на Юлиан Вергов, които публично го подкрепиха и защитиха. Те определиха случая като грозен ПР от страна на Димитрова. Актрисата Ралица Паскалева също се включи в спора и показа респект и съпричастност към Вергов. Тя сподели част от официалните му думи, след като Софийска градска прокуратура постанови, че няма събрани достатъчно доказателства срещу Вергов и актрисата загуби делото.

"Психическият тормоз Е насилие. Набеждаването на невинен човек Е насилие. Лъжливите новини СА насилие. Злонамереното уронване на авторитета (на когото и да било) Е насилие. Клеветата Е насилие. Внушенията без споменаване на име СА насилие. Всяка заплаха над детето ти Е насилие. Задължително е, да сме непримирими към насилието и то във всичките му форми. И трябва да се борим срещу него всеки ден. Всеки ден", думи на Вергов, които цитира Ралица Паскалева.


Актьорската гилдия защитиха Вергов и категорично заявиха, че Диана повече никога няма да се уреди с роля в киното или театъра. Но имиджа на Юлиан пострада заради скандала и той бе отстранен от мястото си на жури в "Като две капки вода".


Четете още: Софи Маринова обожава снаха си: Ето как я глези преди сватбата (снимка)

Още по темата

Коментари

1
  20 март 2023 | 23:42 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 4900 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 

Добави Коментар

Най-четени