Разделени ли: Асен Блатечки и Диляна Попова още делят един покрив?

07 декември 2022 | 16:41
5789
4
Снимки: Instagram
4

Една от най-обичаните звездни двойки у нас все още е неразделна напук на твърденията, че всичко вече е в миналото. Говори се, че Асен Блатечки и Диляна Попова продължават да делят един покрив. 

Това твърдят пред "Галерия" близки до моделката с уточнението, че споделянето на едно жилище съвсем не означава, че са заедно, а само, че съжителстват. 


Самият актьор наскоро призна, че има нова жена до себе си, но явно мистериозната дама няма нищо против избраникът ѝ да живее с бившата си изгора, от която има 8-годишен син. 

Най-вероятно именно малкият Борил е причината актьорът и моделката да се търпят - само и само детето им да бъде до двамата си родители. Запознати със ситуацията обаче отбелязват, че този факт съвсем не пречи на Блатечки да прекарва нощите с новата си тръпка."Личният ми живот е идеален. Не съм сам", заяви той пред Петя Дикова. В интернет се появиха снимки на лошото момче на родното кино, на които е със силно тунингована брюнетка. Блатечки обаче поясни в телевизионното си интервю, че това не е гаджето му. 


Известно е още, че Диляна в момента излиза с богатия ресторантьор Лъчезар Захариев, но ако вярваме на думите на анонимните източници, явно двамата още не са заедно.

Четете още: Наградиха Софи Маринова в Дубай със световно отличие (снимки)Коментари

4
  10 декември 2022 | 11:35 отговор
 

 
3 Румчо
  07 декември 2022 | 22:07 отговор
 

Айде СТИГА С ТИЯ НАРКОПОМИАРИ ТУ СА ЗАЕДНО ТУ РАЗДЕЛЕНИ....ДРЕМЕ НИ

 
2
  07 декември 2022 | 20:20 отговор
 

 
1 Черният властелин
  07 декември 2022 | 17:40 отговор
 

какво е това уродливо нещо на снимката?

 
 
07 декември 2022 | 23:54

огледалото гледаш

Добави Коментар

Най-четени