Автор
Woman.bg

Раздор в кралското семейство: Кралицата отне от Меган бижутата на Даяна

Меган получи тежък удар от кралица Елизабет Втора.

Оказва се, че противно на всеобщото мнение съпругата на принц Хари не е по-харесваната снаха. Или поне на тази мисъл ни навежда новината, че Нейно Величество е забранила на Меган да носи бижута на Даяна, които са част от кралската колекция. Но, обърнете внимание, на Кейт ѝ е позволено да се появява с тях.

"Случващото се силно изостри отношенията между двете млади семейства – Меган и Хари и Уилям и Кейт, и дълбоко разстрои по-малкия син на Даяна", разкрива източник от Бъкингамския дворец, цитиран от в. "Сън".

Твърди се, че Меган наистина е била по-толерираната съпруга в един определен период – все пак тя имаше самостоятелен ангажимент с кралицата само месеци след сватбата си, а за сравнение на Кейт тази чест бе оказана едва този март. Сега обаче ситуацията се е променила.

А причината за това е недоволството на кралицата от цялостното поведение на Меган.

"Ако трябва да съм напълно искрен, кралицата не е впечатлена от поведението на Меган, особено като нов член на семейството. Затова Нейно Величество е решила, че бижутата на Даяна, които са част от кралската колекция, вече няма да бъдат предоставяни на Меган", допълва източникът.

Той обаче подчертава, че те са достъпни за Кейт, навярно защото тя е отдавна в семейството, а и един ден ще стане принцеса на Уелс.

"Това означава, че те по право ѝ принадлежат", категоричен е източникът.



Меган все пак няма забрана върху всички бижута на Даяна, разкриват от медията. Покойната принцеса има лични колекции с бижута, които не са част от кралската, и изящните украшения от нея могат да бъдат и са били носени от съпругата на Хари.

Навярно решението на кралицата ще създаде силно напрежение в кралското семейство, разкриват от в. "Сън". От медията припомнят огромния скандал, който се разрази миналата година, когато Елизабет Втора не позволи Маркъл да носи на сватбата си тиара от кралската колекция.

Това силно разгневи Хари, който дори стигна дотам в скандал с кралицата да ѝ заявява: "Меган получава това, което иска". В крайна сметка изгората на принца стигна до олтара с украшение за глава от платина и диаманти, избрано лично от Елизабет Втора.

Още тогава източници коментираха, че характерът на Меган на моменти е много тежък и че тя има много големи очаквания, които държи да бъдат задоволени.

Дали желанието ѝ да се наложи е ядосало кралицата, не знаем, но е факт, че Нейно Величество вече я гледа под лупа и не е толкова благоразположена към нея.