Разпънаха Андреа на кръст

14 януари 2012 | 10:32
19571
13
13

Поп фолк звездата Андреа се разпъна на кръст като Христос и скандализира всички свои почитатели във Facebook със снимка, поредно доказателство за авангардно и екстравагантно мислене на певицата.

След като тя реши, че вече няма да залага на фрапантни тоалети, сега Андреа провокира и привлича внимание като истинска мъченица.

Тя публикува снимка дни преди да пусне официално видеото към новата й песен „Лоша“, която всички фенове очакват с нетърпение.

Фолк дивата влиза в образа на Иисус Христос, разпната на кръст, с кървави прободени длани и сълзи. Единственото, което й липсва е трънливата корона на главата.

И докато по-голямата част от феновете изказаха симпатиите си и заляха звездата с хвалебствени слова за оригиналност и личен почерк, недоброжелателите веднага побързаха да я оплюят, като изразиха възмущението си, че това е подигравка с Иисус и религията, пише sin.bg.

Самата Андреа обаче коментира снимката по следния начин:

„ВИЖДАМ, ЧЕ ТАЗИ СНИМКА ОСВЕН КРАСИВА, МОЖЕ И ДА ВЪЛНУВА! ПРОЕКТЪТ „ЛОША” ЩЕ БЪДЕ НА ЕКРАН ДО КРАЯ НА ЯНУАРИ. СЕГА ОБАЧЕ ИМАМ ЕДНА ИГРА ЗА ВАС. ЩЕ ВИ ПУСНА ЖОРЕК ЗА ВИДЕОТО КЪМ ПЕСЕНТА „ЛОША”, А ПОСЛЕ ЩЕ ВИ ПОМОЛЯ СЪОБРАЗЯВАЙКИ СЕ С НЕГО И ГЛЕДАЙКИ ТОЗИ КАДЪР ДА МИ КАЖЕТЕ КАК СПОРЕД ВАС ЩЕ СЕ РАЗВИЯТ НЕЩАТА ВЪВ НАЙ-НОВОТО МИ ВИДЕО.
ЕТО ГО И ЖОКЕРЪТ:

Разпъването на кръст или разпятието в историята е начин за изпълнение на смъртно наказание. То води началото си от асирийския цар Шалманезер (9 в. пр. Хр.) като наказание за престъпници, при което осъдените са намушквани на кол, разпъване на кръст, и още живи издигани на високо, за да бъдат видени от тълпата. Целта на разпъването на кръста не е да покаже жестокоста, а да всее страх във всеки който би дръзнал да се противопостави на волята властващите.“

Още по темата

Коментари

3 Кирил
  14 януари 2012 | 13:02 отговор
 

Защо не я распнат вместо статуята на Христос на хотела на ванко 1 в Пловдив.Точно там и е мястото...

 
2
  14 януари 2012 | 11:15 отговор
 

Сигурна съм, че идеята не е нейна, или на екипа й. Тези хора просто си взимат идеите от други хора... А - и от кога тази може да мисли с кухата си глава и балонестите цици?!

 
1 ksjs
  14 януари 2012 | 10:47 отговор
 

Golqma novina,razpanali mardata na krast i sq kakvo she pravim?

 

Добави Коментар

Най-четени