Всички сме чували колко бавно и мъчително се осъществяват звездните разводи. Все пак, не е лесно, когато двама души, които довчера са се обичали, да си поделят справедливо милиони долари, имения и деца. Само си спомнете колко протяжен бе разводът между Брад Пит и Анджелина, който от нормална раздяла се превърна в грозен медиен цирк. Е, Адел е напълно против това и е категорична, че няма да позволи да се случи нещо подобно между нея и бившия ѝ любим Саймън Конеки.

Двамата бяха заедно почти десетилетие, но миналата година стана ясно, че романтиката отдавна е напуснала семейното им гнездо. Певицата и заможният господин имат и 7-годишен син, Анджело, за когото полагат изключително старателни грижи. В момента бившите съпрузи преговарят как да поделят задълженията си спрямо него, но Адел е пожелала да запази всички подробности около развода в тайна. Желанието ѝ бе уважено от съда в Лос Анджелис. Единственото, което се знае до момента е, че цената на раздялата им надхвърля 170 млн. долара.



Заради молбата на певицата за дискретност, не се знае как съдът е отредил да бъдат разделени парите и имуществото на бившите съпрузи.

Самата Адел обяви раздялата си със Саймън точно преди една година, а само след няколко седмици в медиите плъзна слух, че хитовата изпълнителка вече е в обятията на рапъра Скепта.

Според източници Адел и бившият ѝ мъж искат да запазят всички детайли в тайна от обществото заради доброто на сина им и не желаят да превръщат раздялата си в цирк. Единственото, което ги вълнува в момента е да успеят да постигнат разбирателство в грижите за Анджело така, че на него да не му липсва нищо и да контактува пълноценно и с двамата си родители.

Говори се също така, че Саймън не е притеснен от развода, макар и с Адел да не са сключвали предбрачен договор. Припомняме ви, че двамата си казаха „Да“ през 2016 г. на тайна церемония.



Четете още: Емилия: Смирете се, фенове: Не искаме съвети от богаташи