Автор
Woman.bg

Реалността и фотошопът отново не простиха на Марая Кери

Една от най-големите звезди на поп музиката Марая Кери отново шокира света с фигурата си.

Известно е, че гласовитата дама обича да показва извивките и пищните си форми по неподходящ начин. Също така прекалява и с фотошопа. Разликата между визията й на последната й фотосесия и снимките от последния й концерт потвърждават това.

На кадрите от фотосесията певицата е единствено по черни бикини, мрежест чорапогащник, черни ръкавици до лактите и няколко големи бижута. След като публикува фотографията в профила си в Инстаграм, Марая бе нападната от последователите си, които я обвиниха, че снимката е твърде обработена и че звездата не изглежда така в момента. Един от коментарите дори гласи:



„Спри да обработваш снимките си, смешно е! Приеми тялото си такова, каквото е или отиди на фитнес“.



Въпреки че коментарите на феновете й са повече от жестоки, всъщност те са обосновани и доказателство за това са кадрите от едно от последните участия на Марая Кери. На изявата си хитовата изпълнителка е облечена както винаги екстравагантно и оскъдно – по блестящо прозрачно боди и бежов мрежест чорапогащник. Видео от друго изпълнение пък показва почти комична за сегашното телосложение на певицата хореография, отново облечена по боди, този път цикламено.

Това съвсем не е първият път, в който последователите на Марая Кери в Инстаграм й се присмиват за твърде обработени снимки. Един от най-коментираните кадри е от миналата година от почивката й на Хаваите, където звездата позира по бански костюм, а коремът и краката й очевидно са „обработени“.



Разбира се, много от почитателите на Марая Кери я защитават, твърдейки че някои хора просто й завиждат.

Четете още: Появиха се и голи снимки на Никол Шерцингер

Вижте кадрите от едно от последните участия на дивата: