Реквизитор и камера асистент от "Откраднат живот" потвърдиха: Да, Диана Димитрова е била бита

29 март 2023 | 09:16
15048
5
Инстаграм
5

Продължават публикациите в социалните мрежи, свързани с обвиненията на Диана Димитрова. Актрисата твърди, че е била обект на насилие от страна на свой колега, докато са снимали "Откраднат живот". В пространството се завъртя името на Юлиан Вергов. 

Последва разследване от страна на прокуратурата, разпити на свидетели, на замесените. След това съдът излезе с решение, че разследването се прекратява, заради липсата на достатъчно доказателства. Преди ден част от екипа на сериала изпрати до медиите открито писмо, становище, в което пише, че не са били свидетели на снимачната площадка и че Диана не е отсъствала от снимки, не е търсена медицинска помощ.

Снощи актрисата сподели нова публикация, с откъс от цитат на един от реквизиторите.

"Няма да кажа какво се е случило, но историята ми е разказвана много пъти през 2018 г., при това от хора, които са сложили имената си под писмото. Любопитното е как са получили внезапна амнезия. Дотук сме трима, които имахме доблестта да не забравим удобно. Надявам се и други да размислят", пише Михаил Чехларов, който е бил част от екипа на "Откраднат живот".

Димитрова сподели написаното от него в социалната мрежа.

"Истината винаги избива със страшна сила", добавя по темата екранната доктор Огнянова.

Следват коментари, сред които и този на актрисата Елена Калевска (позната ни преди като Елен Колева).

Както и на Стефан Геков, представил се като камера асистент. Той пише в коментар:

"Съгласен съм с написаното от Михаил Чехларов. Казвам се Стефан Геков, камера асистент в “Откраднат живот”. В този ден АЗ бях на работа и ВИДЯХ последствията след побоя. НЕ съм станал свидетел на самото деяния! “Колеги” ми позвъниха да добавят и моето име в ОНЗИ списък. Доводите им бяха да се запази НЕУТРАЛИТЕТ по случая. А в публикуваното писмо се ТВЪРДИ, че това НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО.
СЛУЧИ СЕ! Диана Димитрова в следващите дни идваше на снимки с огромни очила за да прикрият синините по очите и. Аз ИМАМ топки за разлика от “колегите” ми!
Сигурен съм, че част от тях бяха подведени и ще променят мнението си и ще се появят в друго писмо. А за тези които услужливо “не помнят”, има кой да ги накаже. Един вижда всичко!"

Още по темата

Коментари

5 Sabeva
  29 март 2023 | 14:37 отговор
 

Да коментира,който е видял.А,когато виделият коментира,може и да каже ,че е чул защо е бита и как се е озовал на мястото на побоя.Защо е мълчал,а може и да е подкупен.Защо,моля ?Стига сте раздухвали тази история,когато установите истината и то в съда,моля напишете Нямате никаква култура,артисти.Всички изкуригахте.

 
4
  29 март 2023 | 13:03 отговор
 

 
3
  29 март 2023 | 12:43 отговор
 

 
2 Заплетена история
  29 март 2023 | 12:22 отговор
 

Никой не е видял. Всички само са чули - от някой, който също не е видял, но е чул друг да казва, какво са казали други на които някой е казал....

 
1 Нова практика
  29 март 2023 | 12:19 отговор
 

Свидетели по преразказ. Интересно.

 

Добави Коментар

Най-четени