Рени коментира 'новите нослета' на колегите си, ето какво мисли

23 октомври 2021 | 08:45
1364
1
Снимки: Instagram
1

Напоследък все повече звезди започнаха да полудяват по топ тенденцията, която тресе с особена сила света на фолкгилдията у нас - ринопластиката. Сякаш почти не останаха изпълнителки от лекия жанр, които да не са кръцнали оттук-оттам носовете си, само и само да бъдат в крак с модната вълна.

Всъщност има една и дори самата тя не се въздържа и сподели учудването си от тази истерия. Става дума за фолкдивата Рени, която разбуни духовете в социалната мрежа със свой статус. В него тя изрази мнение по въпроса и хвърля светлина относно личните си намерения за промяна на собствения си нос.

"Голямо шумене около ринопластиката при публичните личности у нас … само аз ли не искам да си пипам нослето?!", чуди се тя

Мнението ѝ, разбира се, предизвика стотици реакции от страна на последователите ѝ, повечето от които я поздравиха за решението ѝ да запази естествения си чар.


"Аз също смятам, че искам да имам собствена идентичност, вместо да се превърна в поредния клонинг", категорична е 52-годишната певица.

"Не ти и трябва. От хубави момичета се превърнаха във вампири. Не повтаряй грешките на другите, моля", пише фен на Рени, а друг я подкрепя с думите: "И браво за което. Човек е роден, за да бъде различен и сам по себе си оригинален. Прекрасна си такава, каквато си".

"Вие все пак сте публична личност и е нормално да искате да изглеждате добре с напредване на годините. Коя жена не иска да изглежда добре!? Е, все пак имайки предвид сцената, е нормално да се „барнете“ тук-там, но не мисля, че имате нужда от кардинални промени, иначе рискувате да се превърнете в поредното Барби. Моля Ви, не разваляйте това, което Господ ви е дал!!! Прекрасна сте!!!“, коментира трети.

Четете още: О, не, и той ли?! Джизъса си сложи ботокс

Още по темата

Коментари

1 Др.Хаус
  23 октомври 2021 | 10:00 отговор
 

Стара чанта

 

Добави Коментар

Най-четени