По всичко личи, че Риана обожава по-пухкавата си фигура и я демонстрира при всеки удобен случай. За последно папараци я засякоха на ежегодния фестивал Crop Over в родния й Барбадос. Той е стара традиция, която отбелязва края на жътвата на захарната тръстика.

За случая изпълнителката бе подбрала пищен предизвикателен костюм с пера. Любопитна бе комбинацията с бели кецове, на които звездата бе заложила. Рири бе с яркосиня коса и по всичко личи, че се забавлява безкрайно много.



Четете още:
Да или не: Роклята на Риана?

Спиращият дъха тоалет на певицата явно е направил впечатление и на бившия й приятел Крис Браун, който коментира един от постовете й в Instagram. Той пусна емотикон, изобразяващ две опулени очички, но това беше достатъчно на феновете на двамата да полудеят и да започне нова вълна от коментари. Припомняме ви, че двамата се разделиха, след като Крис нападна и посини Риана след наградите "Грами" през 2009 година.



По последни данни световноизвестната певица е в романтична връзка със саудитския бизнесмен Хасан Джамил, който изглежда запленен от барбадоската красавица.