Автор
Woman.bg

Риана с косми по краката! Интернет във възторг!

Днес обръщаме поглед към любимата ни Риана, която вече откри сезонa на събирането на тен.

Изглежда в плен на бляновете по лятото и вървящите ръка за ръка с него плажове сме не само ние, но и Рири. Звездната дама сама сподели кадър, на който събира слънчеви лъчи с изрязан бански и потник, а под него закачливо написа: Когато не можеш да дочакаш лятото.

Виждайки снимката, човек няма как да не обърне внимание на факта, че Риана е с буйно окосмение по краката. И преди известни дами са демонстрирали отказа си от епилация на определени зони от тялото, но досега никога онлайн обществеността не е приемала това толкова радушно, колкото сега.

Когато през годините различни звездни дами са залагали на естествена визия и по-конкретно на косми под мишниците, всички ги нападаха и не пестяха епитите, за да изкажат отвращението си от решението им. Сега обаче коментарите под снимката на Рири са повече от ласкави и дори изглежда се задава нова мода.

View post on Instagram
 

Редица дами се обединиха около становището, че след като Риана ходи с косми по краката, то и те могат да си позволят да не епилират своите това лято.

"Ако Риана има косми по краката и аз мога да си го позволя. Запалена съм", "Риана е с косми по краката в Instagram, затова никой не може да ми каже нищо, когато си пусна моите това лято", гласят само част от коментарите.

А вие на какво мнение сте, дами? Може ли една жена да е с косми по краката на плажа и това демонстрация на увереност ли е или белег за неподдържаност?