Автор
Woman.bg

Ричард Гиър и съпругата му с ексклузивни кадри от сватбата им

В ексклузивно интервю за сп. Hello звездните младоженци Ричард Гиър и 34 години по-младата бизнес дама и активист – Алехандра Силва, споделиха първи официални кадри от сватбеното им тържество, която се състоя точно преди месец във Вашингтон.

Вместо на традиционния снежно бял цвят, хубавата Алехандра заложи на цвят шампанско с изящни бродерии, дантела в горната част и тюл в долната.

„Чувствам се като в истинска приказка“, споделя за изданието щастливата булка. „Няма друга по-радостна жена на света в този момент от мен“, разкрива още госпожа Гиър.

View post on Instagram
 

Двамата се запознават през 2014 г., когато Ричард Гиър отсяда в семейния хотел на Алехандра. След като между двамата прехвърчат любовни искри, влюбената испанка се мести в Ню Йорк, за да бъде близо до любимия си.

В края на миналата година Алехандра бе забелязана с красив годежен пръстен на ръката – достатъчен повод да се заговори, че чаровният актьор от „Хубава жена“ е решил да мине за трети път под венчилото.

Любимецът на поколения жени има два брака зад гърба си. Първият е с топ модела Синди Крауфорд ( от 1991 до 1995 г.), а вторият – с актрисата Кери Лоуъл (от 2002 до 2016 г.), с която имат син.
Заради любовта си към Гиър Алехандра прекратява своя брак, и то не с кого и да е, а с милиардер индустриалец, от когото има син.

В интервю, дадено по-рано от Силва, става ясно, че пръстените по време на брачната церемония са били донесени от децата на двамата от предишните им бракове.

"Аз съм най-щастливият човек във Вселената", признава 68-годишният актьор пред HELLO! "Как мога да не съм? Ожених за красива жена, която е умна, чувствителна, ангажирана да помага на хората. Тя е забавна, търпелива, умее да прощава и е невероятен кулинар, който прави най-великите салати в цял свят. Алехандра обича да медитира, прекрасна майка е и не на последно място – тя е рожба на прекрасната испанска страна - земя на царе и царици, на Сервантес и Бунюел... Не може да искам нищо по-добро от това“, говори с възхита за съпругата си Гиър пред списанието.

Четете още: Ще оцелее ли бракът им: Ричард Гиър се жени за два пъти по-млада