Автор
Woman.bg

Робин Райт на 52: Най-накрая щастлива в третия си брак

Звездната красавица Робин Райт и любимият й Клеман Жироде изглеждат все така щастливи и влюбени, след като наскоро сключиха брак. Актрисата мина за трети път под венчилото. В момента младоженците са на меден месец в Ибиса, където бяха заснети от папараци да си раздават горещи целувки.

52-годишната актриса показва гордо невероятната си фигура на плажа в светлорозов бански, а косата й е небрежно разрошена от лекия вятър. Клеман, който е цели 20 години по-млад от нея, също изглежда чудесно и демонстрира стегнато тяло. И двамата носят златни колиета на вратовете си, а, разбира се, на ръцете им блестят новите им брачни халки.



Малко по-рано този месец Робин и Жироде се венчаха тайно във Франция. Церемонията била тиха и скромна, на нея присъствали само най-близките им. Оттогава насам те не спират да обикалят красивото Средиземноморие и да се отдават на любимото си хоби – гмуркането. Очевидно пътешествието им е преминало и през Италия, тъй като миналата седмица бяха забелязани в Позитано.



И въпреки че възрастовата разлика между Робин и Клеман е голяма, те винаги изглеждат влюбени един в друг и някак си подхождат. А за жени като г-жа Райт времето сякаш е спряло и годините се скриват зад прекрасната ѝ кожа, стегнатото ѝ тяло и огромната усмивка. И въпреки че ѝ отне години да се съвземе от развода с Шон Пен, който самата тя определя като опустошителен, днес е по-щастлива и влюбена от всякога. Преди да срещне настоящата си половинка, Робин имаше връзка с Бен Фостър, която приключи през 2015 г.

Четете още: Вижте Риана като шаферка