Рокада: Шаная Туейн взе бившия на любовницата на съпруга си

10 февруари 2020 | 07:27
7672
4
Снимки: Getty/Images, Instagram
4

На пръв поглед заглавието звучи объркващо, но, замислете се, понякога тъкмо онези малки бъркотии, изневиделица настъпващи в живота ни, идват в най-отчаяния миг, помагайки ни да се отърсим от болката и да продължим напред в търсене на щастието. Точно такава бъркотия дошла и в живота на певицата Шаная Туейн преди цели 12 години.През 2008 г. певицата преживяла най-тежкия удар в живота си – изневярата на съпруга си – Робърт Ланг. На всичкото отгоре палавият неверник нарушил брачната си клетва по възможно най-класическия начин - като се хвърлил в леглото на... секретарката си. Впоследствие станало ясно, че Робърт и Мари-Ан Тюбо, както се назовавала въпросната персона, имали тайна афера дълго време и умело успявали да я крият от нищо неподозиращата Шаная.

Когато научила за измамата на съпруга си, изпълнителката изпаднала в силен шок, последван от дълбока депресия. Освен че работела със съпруга ѝ, Мари-Ан била и най-добрата ѝ приятелка, което допринесло за още по-голямата болка в душата на Шаная.


Шаная и Робърт Ланг

Туейн и Ланг се запознават в Нашвил през 1993 г., когато Робърт продуцира един от албумите на певицата, а едва през декември, същата година, се вричат във вечна вярност. След като му ражда син, тя реализира с него и следващия си студиен проект, Up! (2002), откъдето са хитовите сингли I'm Gonna Getcha Good! и Ka-Ching, а после изчезва от полезрението.През май, 2008 г., двойката обявава публично, че се разделя, а разводът е финализиран през 2010 г. Тези две години донесли много сълзи и страдания на певицата, която трудно приемала факта, че най-добрата ѝ приятелка и човекът, с когото е споделяла живота си в продължение на десет години, могат да ѝ причинят това.

Точно в този период обаче най-вярната опора за нея се оказал не кой и да е, а бившият съпруг на Мари-Ан – Фредерик.

Шаная и Фредерик

Общата им съдба и болката, която споделяли в онзи труден момент, сякаш ги сближили още повече, докато и двамата не осъзнали, че са влюбени един в друг. Сами се досещате за продължението на този романс, достоен за любовен мелодраматичен сериал.

Шаная и Фредерик минават под венчилото на 1-ви януари 2011 г. в Пуерто Рико и до днес са неразделни. Какъв обрат на съдбата! 

Шаная и Фредерик

Четете още: Кошмарът на Шаная Туейн, за който никой не знаеше


* В месеца на любовта раздаваме награди. Спечели парфюм за теб и любимата ти приятелка, като харесаш нашата Инстаграм страница. Участвай в играта ни и можеш да спечелиш страхотен подарък от BOUCHERON!

Коментари

4
  14 февруари 2020 | 16:42 отговор
 

 
3
  13 февруари 2020 | 14:53 отговор
 

Понякога животът пише най-интересните сценарии.

 
2 !
  11 февруари 2020 | 15:46 отговор
 

Извод: женско приятелство не съществува. Най-добрат приятелка и най-големият враг на жената е едно и също лице. Защо слагате И с ударение по тоя начин - слага се така "ѝ". Задържате Шифт + Х на фонетиката.

 
 
!
11 февруари 2020 | 15:46

Аааа,ясно, ударението излиза по тоя начин :)

1 Естет
  10 февруари 2020 | 13:57 отговор
 

Отмъщение по женски

 

Добави Коментар

Най-четени